Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 14 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Αλλαγή σελίδας για Apivita μέσω Puig με ΑΜΚ 15 εκατ. ευρώ
[Capital]: Αλλαγή σελίδας για Apivita μέσω Puig με ΑΜΚ 15 εκατ. ευρώ

[Capital]: Αλλαγή σελίδας για Apivita μέσω Puig με ΑΜΚ 15 εκατ. ευρώ

Της Αλεξάνδρας Γκίτση
Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την αλλαγή σελίδας στην ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών Apivita στην οποία εισέρχεται ως βασικός μέτοχος η Ισπανική Puig. Σύμφωνα με τον ιδρυτή και πρόεδρο της εταιρείας φυσικών καλλυντικών κ. Νίκο Κουτσιανά, στις αρχές Καλοκαιριού και συγκεκριμένα στις 16 Ιουνίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία βάσει της οποίας το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ελληνικής εταιρείας θα περάσει στα χέρια του ισπανικού ομίλου Puig.
Αυτό ανέφερε χθες ο κ. Κουτσιανάς, στο περιθώριο εκδήλωσης που διοργάνωσε η εταιρεία με αντικείμενο τα προγράμματα έρευνας και καινοτομίας στα οποία συμμετέχει. Σύμφωνα με τον ίδιο στα μέσα Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο διοικητικό συμβούλιο με τη συμμετοχή των νέων στρατηγικών μετόχων, όπου και θα καθορισθεί η νέα στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας υπό τη Puig. Σημειώνεται πως στις αρχές Μαρτίου έγινε γνωστό ότι οι Ισπανοί της Puig θα αποκτήσουν πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Apivita μέσω αυξήσεως μετοχικού κεφαλαίου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα ανέλθει μέχρι του ποσού των 15 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια Κουτσιανά θα διατηρήσει την καταστατική πλειοψηφία, ποσοστό δηλαδή άνω του 33%, ενώ ο κ. Κουτσιανάς θα παραμείνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Apivita.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!