Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Capital]: Με 3,7 εκατ. ευρώ ενισχύει την ελληνική οικονομία κάθε χρόνο η Egyptair
[Capital]: Με 3,7 εκατ. ευρώ ενισχύει την ελληνική οικονομία κάθε χρόνο η Egyptair

[Capital]: Με 3,7 εκατ. ευρώ ενισχύει την ελληνική οικονομία κάθε χρόνο η Egyptair

Στο ποσό των 3,7 εκατ. ευρώ τοποθετείται, σε ετήσια βάση, η συνεισφορά στην ελληνική οικονομία από τη δραστηριότητα της αεροπορικής εταιρείας Egyptair που αποτελεί μέλος της Star Alliance.

Η αεροπορική, που συμπληρώνει 60 χρόνια λειτουργίας, συνδέει την Αθήνα με το Κάιρο και την Αλεξάνδρεια με δύο πτήσεις ανά ημέρα και ανά εβδομάδα, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σε εκδήλωση όπου το “παρών” έδωσε ο Πρέσβης της Αιγύπτου Ahmed F. El Bidewy και ο Περιφερειακός διευθυντής της αεροπορικής για την Ελλάδα και την Κύπρο Salah Tawfik, η Egyptair μετέφερε, τον Ιούλιο του 2016 97.233 επιβάτες περισσότερους έναντι του αντίστοιχου μήνα του 2015.

Η αεροπορική αποτελεί τον πρώτο αερομεταφορέα στην Μέση Ανατολή και την Αφρική, είναι ο έβδομος που αποτέλεσε μέλος της IATA και έχει προχωρήσει σε παραγγελία ύψους 864 εκατ. ευρώ για την παραλαβή αεροσκαφών Boeing τύπου 737-800NG.

Η Egyptair μεταφέρει, ετησίως, περισσότερους από 9 εκατομμύρια επιβάτες σε όλο τον κόσμο, είναι μέλος της Star Alliance από το 2008 και αποτελεί την πρώτη αεροπορική εταιρεία σε Αφρική και Μέση Ανατολή που έλαβε Πιστοποίηση Επιχειρησιακού Ελέγχου Ασφάλειας της ΙΑΤΑ (IOSA) και η έβδομη παγκοσμίως.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CAPITAL

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!