Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η ζωή του John DeLorean σε ταινία
[AutoBlog]: Η ζωή του John DeLorean σε ταινία

[AutoBlog]: Η ζωή του John DeLorean σε ταινία

Το καλοκαίρι (7 Ιουνίου) θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες μια ταινία αφιερωμένη στον John DeLorean , στον άνθρωπο που ίδρυσε την DMC (DeLorean Motor Company).

Με πρωταγωνιστή τον Alec Baldwin, η ταινία Framing John DeLorean μας δείχνει όλη την πορεία του DeLorean. Το πως ανέβηκε στις τάξεις της GM, το πως ανέπτυξε την Pontiac GTO, αλλά και πως έφτασε στα σκάνδαλα.

O John DeLorean γόνος φτωχής οικογένειας, πήρε πτυχίο Μηχανολόγου, κάνα δύο Master και έπιασε δουλειά στην Chrysler και την Packard Motor Car Company. Στη συνέχεια, πήγε στην General Motors και εκεί ήταν που “έφτιαξε” το όνομα του!

Στις αρχές της δεκαετίας του’60, δημιούργησε την Pontiac GTO, τριπλασίασε τις πωλήσεις της Pontiac και έγινε υπεύθυνος για την Β. Αμερική. Από τότε όμως, η φήμη του προηγούνταν. Ήταν μοδάτος αλλά ταυτόχρονα, ματαιόδοξος. Ήταν γνωστός ως “γυναικάς” αφού έπειτα από δύο διαζύγια, είχε σχέσεις με γυναίκες όπως η Ursula Andress και η Raquel Welch ενώ λίγο μετά, κατέληξε να συζεί με την Christina Ferrare που είχε τα μισά χρόνια του! Το 1973, ο DeLorean “απέλυσε την GM” όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και λίγο αργότερα, ίδρυσε την δικιά του εταιρία, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με καθυστερήσεις στη παραγωγή και με οικονομικά ζητήματα.

Για να μην τα πολυλογώ, έπειτα από μία επιχείρηση του FBI –σε συνεργασία με την DEA, την Custom Service και διάφορα αστυνομικά τμήματα-, τον Οκτώβριο του 1982, ο DeLorean συνελήφθη για κατηγορίες εμπορίου ναρκωτικών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!