Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Τους κανονισμούς κράζει ο Hamilton
[AutoBlog]: Τους κανονισμούς κράζει ο Hamilton

[AutoBlog]: Τους κανονισμούς κράζει ο Hamilton

Έχεις καταλάβει, φαντάζομαι, ότι η Formula 1 έχει γίνει πλέον ένα πρωτάθλημα αντοχής. Οι περιορισμοί στα μηχανικά μέρη γίνονται όλο και περισσότεροι, με αποτέλεσμα τα εξαρτήματα να μην φτάνουν και οι οδηγοί να τιμωρούνται με ποινές στο grid της εκκίνησης ή και εγκαταλείψεις, χωρίς μάλιστα να έχουν κάποια προσωπική ευθύνη.

Φέτος, κάθε οδηγός μπορούσε να χρησιμοποιήσει μόλις τέσσερα power units χωρίς να λάβει κάποια ποινή, ενώ για το 2018 οι οδηγοί θα έχουν μόλις τρία power units, με τον αριθμό αυτό να μειώνεται ίσως ακόμα περισσότερο το 2019 . Ο Lewis Hamilton είναι αντίθετος με όλο αυτό, αφού υποστηρίζει πως οι οδηγοί θα πρέπει να πιέζουν όσο περισσότερο μπορούν, όπως έκανε ο ίδιος στη Βραζιλία , χωρίς να σκέφτονται συνεχώς τη διαχείριση.

Ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα που αφορά τα μονοθέσια είναι το βάρος. Φέτος, το όριο αυξήθηκε στα 728 κιλά, τα οποία εύκολα γίνονται 833 κιλά αν συνυπολογίσουμε τα 105 κιλά του καυσίμου με το οποίο ξεκινούν τους περισσότερους αγώνες. Ο 32χρονος χαρακτηρίζει, έτσι, τα μονοθέσια ως «λεωφορεία», ενώ κάνει παρομοίωση και με τα NASCAR.

Ο Βρετανός θα τρέξει με έναν αρκετά φρέσκο κινητήρα στο Abu Dhabi, εκεί που πάλι θα πιέσει στο όριο, αφού, και να εγκαταλείψει, δεν έχει να χάσει κάτι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!