Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Οι τιμές των υβριδικών Subaru Forester και XV στην Ελλάδα
[AutoBlog]: Οι τιμές των υβριδικών Subaru Forester και XV στην Ελλάδα

[AutoBlog]: Οι τιμές των υβριδικών Subaru Forester και XV στην Ελλάδα

Η Subaru ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης των υβριδικών εκδόσεων και Forester και XV . Και τα δύο συνδυάζουν έναν 2,0-λιτρο boxer κινητήρα απόδοσης 150 ίππων με 194 Nm ροπής και έναν ηλεκτροκινητήρα 16,7 ίππων, με το αυτόματο σύστημα μετάδοσης Lineartronic, που είναι ένα κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων, στέλνοντας την κίνηση σε όλους τους τροχούς.

1

Η ιαπωνική εταιρία ονομάζει το υβριδικό της σύστημα e-boxer , με τον ηλεκτροκινητήρας (MG1) να εκκινεί τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γεννήτρια για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας ώστε να φορτίσει τη μπαταρία ιόντων λιθίου, χωρητικότητας 13,5 kWh, η οποία προέρχεται από το Toyota Prius plug-in hybrid . Ο δεύτερος ηλεκτρικός κινητήρας (MG2) κινεί το αυτοκίνητο, ενώ ταυτόχρονα επαναφορτίζει την μπαταρία μέσω του συστήματος ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση.

2

Επειδή η μπαταρία βρίσκεται στον πίσω άξονα, τα e-Boxer υβριδικά δεν έχουν μόνο χαμηλότερο κέντρο βάρους από τα συμβατικά μοντέλα, αλλά έχουν και καλύτερη κατανομή βάρους.

3Τιμές

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!