Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: H Thales αναπτύσσει λύσεις κυβερνοασφάλειας για τα αυτοκίνητα του μέλλοντος
[AutoBlog]: H Thales αναπτύσσει λύσεις κυβερνοασφάλειας για τα αυτοκίνητα του μέλλοντος

[AutoBlog]: H Thales αναπτύσσει λύσεις κυβερνοασφάλειας για τα αυτοκίνητα του μέλλοντος

H Thales, μια γαλλική πολυεθνική εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει ηλεκτρικά συστήματα και παρέχει υπηρεσίες για την αεροδιαστημική, την άμυνα, τις μεταφορές και την ασφάλεια, ανακοίνωσε συνεργασία με την Tata Communications. Με την συνδρομή της Korea Telecom, και ειδικά με τα ασύρματα συστήματα 5ης γενιάς (5G), τα οποία παρέχουν μεγαλύτερη συνδεσιμότητα στα αυτοκίνητα, οι δύο εταιρίες επεξεργάζονται νέες λύσεις για την προστασία των δεδομένων -κατά τη στάθμευση ή και εν κινήσει- σε όλες τις συσκευές Internet of Things (IoT).

Στις 21 Μαΐου 2019, η Korea Telecom και η Gemalto, μέλος του ομίλου Thales και κορυφαίος προμηθευτής μονάδων IoT στην αυτοκινητοβιομηχανία, λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη ανάπτυξη του τομέα της αυτόνομης οδήγησης κατέληξαν σε σχέδιο συνεργασίας με σκοπό την προώθηση κοινού έργου “Connected Car”, για την παροχή μιας ποικίλης και ασφαλούς υπηρεσίας συνδεδεμένων αυτοκινήτων. Η συνεργασία αυτή θα συνδυάσει την υπερσύγχρονη πλατφόρμα συνδεμένων αυτοκινήτων της Νότιας Κορέας, που αναπτύχθηκε από την Korea Telecom, και την τεχνολογία ασύρματων λειτουργικών μονάδων της Thales Digital Identity and Security, η οποία περιλαμβάνει πλέον και την Gemalto.

Η IoT πλατφόρμα Tata Communications Move και η ψηφιακή ταυτότητα “T-Sure” της Thales είναι έτοιμες να “ξεκλειδώσουν” την αξία των δεδομένων που παράγονται από συνδεδεμένες συσκευές, όπως αυτοκίνητα και φορτηγά, διατηρώντας παράλληλα την ακεραιότητα και την ασφάλεια των δεδομένων IoT.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!