Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Θα έρθει το Renault Kwid στην Ευρώπη; Η Dacia λέει ποτέ μη λες ποτέ
[AutoBlog]: Θα έρθει το Renault Kwid στην Ευρώπη; Η Dacia λέει ποτέ μη λες ποτέ

[AutoBlog]: Θα έρθει το Renault Kwid στην Ευρώπη; Η Dacia λέει ποτέ μη λες ποτέ

Έχουν περάσει 18 μήνες από τότε που η Renault παρουσίασε στην Ινδία το Kwid , το οποίο πρόσφατα ξεκίνησε την εμπορική του πορεία και στις αγορές της Λατινικής Αμερικής.

Πολλά έχουν ακουστεί για το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς το έχουμε δει να δοκιμάζεται στους ευρωπαϊκούς δρόμους , αλλά κυριότερα εντύπωση έχει προκαλέσει η βαθμολόγηση του με ένα αστέρι από τον Global NCAP.

Ακόμα κυκλοφορούν φήμες ότι αν το Kwid κυκλοφορήσει στην ήπειρο μας, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι με τα σήματα της Dacia, χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, καθώς ο εμπορικός διευθυντής της ρουμάνικης εταιρίας, Francois Mariotte, σχολιάζοντας το θέμα δήλωσε αινιγματικά:

Ο Mariotte πρόσθεσε ότι η Dacia στοχεύει σε μεγάλο όγκο πωλήσεων, που μπορεί να τους δώσει η αγοραστική δύναμη της ευρωπαϊκής αγοράς, παρά το να επιλέξουν συγκεκριμένες αναπτυσσόμενες αγορές.

Όπως και να έχει, το να επιλέξει ο γαλλικός όμιλος να κυκλοφορήσει το μοντέλο στην Ευρώπη θα είναι μεγάλη πρόκληση, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι κανονισμοί αυστηροί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!