Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Tesla: To Model S μπορεί να είναι έως 40 δευτ. ταχύτερο από την Porsche Taycan στο Nurburgring
[AutoBlog]: Tesla: To Model S μπορεί να είναι έως 40 δευτ. ταχύτερο από την Porsche Taycan στο Nurburgring

[AutoBlog]: Tesla: To Model S μπορεί να είναι έως 40 δευτ. ταχύτερο από την Porsche Taycan στο Nurburgring

Με ανάρτηση της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram , η Tesla αποχαιρετά τη Γερμανία, ολοκληρώνοντας πρακτικά τις δοκιμές εξέλιξης που έκανε με το Model S Plaid . Σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρίας, το αναβαθμισμένο μοντέλο της μπορεί να ολοκληρώσει έναν γύρο σε 7 λεπτά και 20 δευτ., ενώ υπόσχεται ότι αυτός ο χρόνος μπορεί να βελτιωθεί και άλλο.

Χαρακτηριστικά, η ανάρτηση αναφέρει ότι με μερικές βελτιώσεις, ένας χρόνος στα 7 λεπτά και 5 δευτ. είναι πιθανόν να επιτευχθεί τον επόμενο μήνα, που θα επιστρέψει η αμερικάνικη εταιρία στο Nurburgring για να ολοκληρώσει τις δοκιμές της.

Εδώ να θυμίσω, ότι στα αποκαλυπτήρια της Taycan, η Porsche ανακοίνωσε ότι το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 7:42,34 στο Nurburgring. Τέλος, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες με δεδομένα από την πίστα. Η πρώτη δείχνει τη διαμήκη επιτάχυνση (σε g) σε όλο το μήκος της πίστας, ενώ η δεύτερη την δύναμη που χρειάζεται και ανακτάται σε διάφορα σημεία της πίστας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!