Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Tesla μήνυσε πρώην υπαλλήλους της και την Zoox για κλοπή εμπορικών μυστικών
[AutoBlog]: Η Tesla μήνυσε πρώην υπαλλήλους της και την Zoox για κλοπή εμπορικών μυστικών

[AutoBlog]: Η Tesla μήνυσε πρώην υπαλλήλους της και την Zoox για κλοπή εμπορικών μυστικών

Η Tesla κατέθεσε δύο αγωγές σε ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ, υποστηρίζοντας πως πέντε πρώην υπάλληλοι της, της έκλεψαν εμπορικά μυστικά προκειμένου να βοηθήσουν τον νέο εργοδότη τους. Οι τέσσερις από αυτούς τους υπαλλήλους εργάζονται σήμερα για την Zoox , μια startup εταιρία που αναπτύσσει αυτόνομα ηλεκτρικά ταξί.

Στη πρώτη μήνυσή της, η Tesla ισχυρίζεται πως οι τέσσερις πρώην υπάλληλοι της “έκλεψαν από την αυτή επιλεγμένα ιδιόκτητα έγγραφα, χρήσιμα στον νέο εργοδότη τους, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών μυστικών που σχετίζονται με την κατασκευή, την αποθήκευση, τις λειτουργίες και HR υλικά, προκειμένου να προσλάβουν και άλλους υπαλλήλους της Tesla”. Όλα τα παραπάνω η Tesla θεωρεί πως έγιναν με την υποστήριξη της Zoox.

Η Tesla συμπληρώνει πως όπως έδειξε η έρευνά της, οι κατηγορούμενοι, έστειλαν τα έγγραφα με emails μεταξύ τους, Ένας εκ των τεσσάρων, εργαζόμενος πλέον για λογαριασμό της Zoox, έστειλε ένα email που είχε μέρος των κλεμμένων εγγράφων της Tesla, σε έναν άλλον από τους τέσσερις κατηγορούμενος που και αυτός εργάζεται πλέον για λογαριασμό της Zoox. Ωστόσο αντί να βάλει το email του που είχε στην Zoox, έβαλε το παλιό του email που είχε στην Tesla. Έτσι η Tesla κατάλαβε πως οι συγκεκριμένοι είχαν κλέψει έγγραφά της και ξεκίνησε έρευνα. Στην μήνυσή η Tesla ισχυρίζεται πως οι υπάλληλοι άλλαξαν την ιδιοκτησία των εγγράφων από Tesla σε Zoox.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!