Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Tesla κάνει πιο γρήγορο το Model 3 μέσω ασύρματης αναβάθμισης λογισμικού
[AutoBlog]: Η Tesla κάνει πιο γρήγορο το Model 3 μέσω ασύρματης αναβάθμισης λογισμικού

[AutoBlog]: Η Tesla κάνει πιο γρήγορο το Model 3 μέσω ασύρματης αναβάθμισης λογισμικού

Τον περασμένο Μάρτιο, η Tesla -μέσω της over-the-air αναβάθμισης- αύξησε δωρεάν την ιπποδύναμη όλων των εκδόσεων του Model 3 κατά περίπου 5%, χάρη στη νέα -τότε- έκδοση του λογισμικού (2019.8.2). Σήμερα, έγινε γνωστό ότι με τη νέα αναβάθμιση του λογισμικού προσθέτει στην Long Range έκδοση του μοντέλο (με τους δύο ηλεκτροκινητήρες) την λειτουργία Acceleration Boost.

Αυτή -όπως προείπα- είναι μέρος της έκδοσης λογισμικού 2019.40.2, και είναι στην διακριτική ευχέρεια του ιδιοκτήτη να την “κατεβάσει” στο αυτοκίνητο του, καθώς χρεώνεται 2.000 δολάρια, χωρίς ΦΠΑ. Το Model 3 με το Acceleration Boost επιταχύνει πλέον από το 0-96 χλμ/ώρα σε μόλις 3,9 δευτ., από τα 4,4 δευτ. που χρειαζόταν μέχρι σήμερα. Ακόμα, η αναβάθμιση του λογισμικού και το Acceleration Boost είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί και μέσω της εφαρμογή της Tesla για smartphone.

Στις σχετικές ειδήσεις, την Τετάρτη η Tesla έκανε νέο ρεκόρ χρηματιστηριακής αξίας, φτάνοντας τα 70 δισεκατομμύρια δολάρια, καθώς η μετοχής της έπιασε την ψηλότερη τιμή όλων των εποχών, τα 406 δολάρια ανά κομμάτι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!