Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Τα BMW M-Performance & MINI John Cooper Works αξεσουάρ στην Ελλάδα
[AutoBlog]: Τα BMW M-Performance & MINI John Cooper Works αξεσουάρ στην Ελλάδα

[AutoBlog]: Τα BMW M-Performance & MINI John Cooper Works αξεσουάρ στην Ελλάδα

Χθες προσκεκλημένοι από τη BMW Group Hellas βρεθήκαμε στις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου εκπαιδευτικού της κέντρου στον Ασπρόπυργο Αττικής, το οποίο λειτουργεί από το 2007, για να μας γίνει ενημέρωση για τα αξεσουάρ M-Performance της γερμανικής εταιρίας, καθώς και τα αντίστοιχα John Cooper Works για την Mini .

Αυτά πρακτικά έρχονται για να κερδίσουν την προτίμηση αυτών που ήδη κατέχουν BMW και MINI, ώστε να μην απευθυνθούν στην πληθώρα των aftermarket βελτιωτικών λύσεων. Προσφέρουν στοχευμένη βελτίωση του αυτοκινήτου με εργοστασιακό τρόπο, και φυσικά καλύπτονται από την εργοστασιακή εγγύηση και συμφωνούν με όλες τις προδιαγραφές της BMW.

Η γερμανική εταιρία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την μακροχρόνια ενασχόληση της με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, και μέσω αυτής επιδεικνύει όλα τα αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα για τα μοντέλα της, τα οποία έχουν ουσιαστική χρήση και δεν έχουν διακοσμητικό χαρακτήρα.

Πηγαίνοντας σε μια αντιπροσωπεία της BMW μπορείς πλέον να αγοράσεις ένα από τα M Performance μοντέλα, τα οποία αποτελούν μια εντελώς ξεχωριστή οικογένεια, και τοποθετούνται ένα σκαλί κάτω από τα μοντέλα του M Division.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!