Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Το SUV της Rolls Royce αποκτά το σώμα του
[AutoBlog]: Το SUV της Rolls Royce αποκτά το σώμα του

[AutoBlog]: Το SUV της Rolls Royce αποκτά το σώμα του

Η Rolls Royce έδωσε σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες από το επόμενο στάδιο του Project Cullinan, ή αλλιώς του SUV της που δεν θα είναι SUV . Από αυτές βλέπουμε πως επιτέλους η βρετανική εταιρία έχει τοποθετήσει το σώμα παραγωγής έτσι ώστε από αύριο να βγούνε τα μουλάρια δοκιμών στους δημόσιους δρόμους, στους αμμόλοφους της Μέσης Ανατολής αλλά και στα χιόνια του Αρκτικού Κύκλου για τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης.

Αυτά θα εφοδιάζονται με το ολοκαίνουργιο σύστημα ανάρτησης της εταιρίας “all-wheel drive”, το νέο σύστημα τετρακίνησης καθώς και την νέα αλουμινένια αρχιτεκτονική πάνω στην οποία θα κατασκευαστούν όλες οι νέες Rolls-Royce από το 2018 και μετά.

Σύμφωνα με την Rolls Royce το μοντέλο της θα είναι το καλύτερο του κόσμου και όπως έχει δηλώσει παλαιότερα ο επικεφαλής παγκόσμιας επικοινωνίας της εταιρίας Andrew Boyle:

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει άμεσο ανταγωνιστή τη Bentley Bentayga, με τον Boyle να συνεχίζει:

Η ιδέα μίας Rolls-Royce που χρησιμοποιείται ως καθημερινό αυτοκίνητο ακόμα και σε κακούς δρόμους ήταν ελκυστική και έδωσε μία κατεύθυνση στους μηχανικούς και τους σχεδιαστές.

Δελτίο Τύπου

PROJECT CULLINAN TAKES NEXT STEP IN DEVELOPMENT PROGRAMME

In an open letter published in the Financial Times on 18 February 2015, Rolls-Royce undertook to regularly inform its stakeholders about the progress of Project Cullinan.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!