Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Στο σφυρί το Audi A4 Cabriolet του 1994, που κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Diana

[AutoBlog]: Στο σφυρί το Audi A4 Cabriolet του 1994, που κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Diana

Στην δημοπρασία του οίκου Classic Car Auctions, που γίνεται στις 28-29 Μαρτίου στο NEC του Birmingham της Αγγλίας, θα πουληθεί το Audi A4 Cabriolet του 1994, που κάποτε ήταν στην κατοχή της Diana, πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η πριγκίπισσα παρέλαβε το αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία της Audi Dovercourt, στην περιοχή St John’s Wood του Λονδίνου, τον Μάρτιο του 1994 και το κράτησε μέχρι και τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου, έχοντας διανύσει με αυτό σχεδόν 6.500 χλμ.

Η Diana το χρησιμοποιούσε για τις καθημερινές της μετακινήσεις, και είχε φωτογραφηθεί αρκετές φορές οδηγώντας το μαζί με τους δύο γιους της, Πρίγκηπα William και Πρίγκηπα Harry, καθώς η Πριγκίπισσα είχε λατρευτεί όσο κανένας άλλο μέλος από το βρετανικό κοινό.

Για την Audi αυτή ήταν μια τεράστια ευκαιρία για προβολή, καθώς ένα μέλος της βασιλικής βρετανικής οικογένειας που οδηγούσε ένα γερμανικό αυτοκίνητο, κάτι ανήκουστο.Η γερμανική εταιρία ανέφερε αργότερα ότι οι πωλήσεις της στην Αγγλία διπλασιάστηκαν, μόλις το κοινό είδε τη Diana να οδηγεί το αυτοκίνητο.

Όταν η Diana επέστρεψε το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία της Audi, αυτό αγοράστηκε από τον Campbell Dale και το κράτησε στην κατοχή του για δύο χρόνια. Ο επόμενος ιδιοκτήτης ήταν ένα γείτονας του Kensington Palace, και κράτησε το αυτοκίνητο για 17 χρόνια, όταν το 2013 αποφάσισε να το πουλήσει στον σημερινό ιδιοκτήτη του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!