Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: H στιγμή που ένα Tesla Model S “μένει” στο Nurburgring και το προσπερνούν δύο Porsche Taycan
[AutoBlog]: H στιγμή που ένα Tesla Model S “μένει” στο Nurburgring και το προσπερνούν δύο Porsche Taycan

[AutoBlog]: H στιγμή που ένα Tesla Model S “μένει” στο Nurburgring και το προσπερνούν δύο Porsche Taycan

Τις προηγούμενες 10 ημέρες η Tesla είχε στείλει στο Nurburgring δύο τροποποιημένα Model S , προκειμένου να κάνει δοκιμές για να διαπιστώσει εάν μπορεί να σημειώσει έναν γρήγορο χρόνο. Μπορεί επίσημο χρόνο να μην ανακοίνωσε η εταιρία, αλλά μετρήσεις έδειξαν πως τα Model S με τους τρεις ηλεκτροκινητήρες, έναν στον μπροστά άξονα και δύο στον πίσω, είναι σε θέση να σημειώσουν χρόνο κοντά στο 7:20 , με την Tesla να δηλώνει πως θα επιστρέψει στη γερμανική πίστα τον επόμενο μήνα, με στόχο το 7:05 .

Κατά την διάρκεια των δοκιμών, το κόκκινο Model S P100D+ Plaid, χάλασε και χρειάστηκε την βοήθεια του γερανού προκειμένου να γυρίσει στα πιτ και μέχρι το αυτοκίνητο να φορτωθεί πάνω στον γερανό, αρκετά αυτοκίνητα πέρασαν δίπλα από το ακινητοποιημένο Model S, ανάμεσά τους και δύο Porsche Taycan .

Μένει να δούμε εάν τελικά η Tesla καταφέρει να σημειώσει νέο ρεκόρ ταχύτερου ηλεκτρικού τετράθυρου μοντέλου παραγωγής, σπάζοντας το ρεκόρ της Taycan Turbo που έχει σημειώσει χρόνο 7:42.34 .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!