Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Shelby πουλά περισσότερα βελτιωμένα F-150 απ’ότι Mustang
[AutoBlog]: Η Shelby πουλά περισσότερα βελτιωμένα F-150 απ’ότι Mustang

[AutoBlog]: Η Shelby πουλά περισσότερα βελτιωμένα F-150 απ’ότι Mustang

Αν είσαι κάτοικος της Βόρειας Αμερικής έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις από την Shelby δύο μοντέλα της Ford , την Mustang και το F-150 σε διάφορες εκδόσεις, όπως το Shelby GT350/GT350R , το Shelby GT500 , το Shelby GT, το Shelby Wide Body ή το Shelby Super Snake Sport F-150 , το Shelby F-150 Raptor .

Και ενώ η εταιρεία δεν δημοσιεύει τα ακριβή στοιχεία για την ετήσια παραγωγή, ο εκπρόσωπος της, Jonathan Marsh, δήλωσε ότι από το εργοστάσιο της Shelby βγαίνουν περίπου 300 αυτοκίνητα που βασίζονται σε Mustang κάθε χρόνο, και περίπου 750 παραλλαγές του F-150 .

Παρότι η Shelby έχει μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια, παραμένει μια μικρή επιχείρηση, γι’αυτό και αναθέτει περίπου το 70% των παραγγελιών του F-150 στην εταιρία Tuscany, που βρίσκεται στο Elkhart της Ιντιάνα, με τον Marsh να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Shelby δεν μπορεί να κατασκευάσει μόνη της τον όγκο των παραγγελιών.

Στα παραπάνω νούμερα δεν περιλαμβάνονται τα αυτοκίνητα που πωλούνται εκτός Η.Π.Α. και Καναδά, καθώς και τα GT350/GT350R και GT500, τα οποία βγαίνουν από την ίδια γραμμή παραγωγής της Ford με τις “απλές” Mustang, στο Flat Rock του Michigan.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!