Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Σχεδόν το ένα τρίτο των νέων αυτοκινήτων στερούνται ρεζέρβας
[AutoBlog]: Σχεδόν το ένα τρίτο των νέων αυτοκινήτων στερούνται ρεζέρβας

[AutoBlog]: Σχεδόν το ένα τρίτο των νέων αυτοκινήτων στερούνται ρεζέρβας

Κάποιοι είναι τυχεροί δεν δεν έχουν πάθει ποτέ λάστιχο (ή φούϊτ για τους βόρειους και γαλλομαθείς), εγώ από την άλλη έχει χρειαστεί να αλλάξω λάστιχο σε εμένα 3 φορές και σε άλλον τουλάχιστον 4 φορές τα τελευταία 10+ χρόνια που οδηγώ. Αν έχεις τα σωστά εργαλεία και δεν έχεις στο πορτμπαγκάζ αποσκευές ή απλώς σαβούρα, είναι μια διαδικασία που δεν παίρνει πάνω από 15 λεπτά, αν είσαι σβέλτος μπορεί να πάρει μόλις 5 λεπτά. Αν ανησυχείς μήπως λερωθείς ή αν δεν γνωρίζεις πως ξεβιδώνει ένα μπουλώνει, υπάρχει και η επιλογή της οδικής βοήθειας. Μάλιστα είναι αρκετά παραινετικοί στο να τους καλέσεις για αλλαγή ελαστικού και είναι δωρεάν αν έχεις οδική βοήθεια.

Τι γίνεται όμως όταν το αυτοκίνητό σου δεν έχει ρεζέρβα; Προσωπικά μια φορά που χρησιμοποίησα αφρό επιδιόρθωσης δεν έμεινα ικανοποιημένος, αλλά αυτό ήταν πολύ παλιά και ίσως η ζημιά ήταν πολύ μεγάλη για τον αφρό. Αν έχεις εμπειρία ή tips σχετικά με τα κιτ επιδιόρθωσης παρακαλώ μοιράσου την μαζί μας στα σχόλια!

Η έρευνα της ΑΑΑ λέει πως σχεδόν ένα στα τρία νέα οχήματα πωλούνται χωρίς πέμπτο τροχό. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ μεγάλο νούμερο και δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια κατηγορία στην οποία η ρεζέρβα σπανίζει ή είναι κάτι που αφορά όλα τα αυτοκίνητα. Ο λόγος που οι κατασκευαστές δεν βάζουν ρεζέρβα είναι κυρίως χώροι, αφού το ιδανικό είναι ένα αυτοκίνητο με πολλούς εσωτερικούς χώρους και περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!