Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Saab επιστρέφει!
[AutoBlog]: Η Saab επιστρέφει!

[AutoBlog]: Η Saab επιστρέφει!

H National Electric Vehicle Sweden (NEVS) , η εταιρία που έχει αγοράσει ότι έχει απομείνει από την Saab , προσπάθησε να πάρει τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος και του λογότυπου της Saab, αλλά τελικά οι προσπάθειές απέβησαν άκαρπες , μιας και η Saab AB, η σουηδική εταιρία αεροδιαστημικής που κατέχει το εμπορικό σήμα της Saab, δεν επέτρεψε στην NEVS να χρησιμοποιήσει το λογότυπο και το όνομά της Saab. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Saab AB, η εταιρία έχει αφαιρέσει το δικαίωμα στην NEVS να χρησιμοποιεί το σήμα και το όνομα της, και πλέον δεν υπάρχει καμία συζήτηση περί αυτού. Η απόφαση είναι ειλημμένη και αμετάκλητη.

Ωστόσο το όνομα της Saab θα επιστρέψει στην αγορά, μιας και όπως δήλωσε ο CEO της Saab AB, σχεδιάζουν την επιστροφή της εταιρίας στην βιομηχανία αυτοκινήτων, όχι με κάποιο νέο μοντέλο, αλλά με νέες τεχνολογίες.

Βλέπεις η Saab AB εκτός από αεροσκάφη και πυραύλους, κατασκευάζει συστήματα ραντάρ και ειδικό λογισμικό. Η εταιρία έχει αναπτύξει την επόμενη γενιά του μαχητικού αεροσκάφους Gripen E, το οποίο θα μπει στις υπηρεσίες του στρατού από το 2019. Το αεροσκάφος χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικά ισχυρό λειτουργικό σύστημα που του επιτρέπει να προστεθούν και να αφαιρεθούν αναλόγως των αναγκών, λειτουργίες όπως ο έλεγχος των οπλικών συστημάτων κτλ, χωρίς να χρειάζεται να “πειραχτεί” κώδικας του βασικού λογισμικού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!