Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: H Renault θα κατασκευάζει και θα πωλεί αυτοκίνητα της στο Πακιστάν
[AutoBlog]: H Renault θα κατασκευάζει και θα πωλεί αυτοκίνητα της στο Πακιστάν

[AutoBlog]: H Renault θα κατασκευάζει και θα πωλεί αυτοκίνητα της στο Πακιστάν

Το Πακιστάν είχε θέσει ως στόχο να προσελκύσει μεγάλες ξένες αυτοκινητοβιομηχανίες και να ταρακουνήσει την αγορά αυτοκινήτων της, η οποία κυριαρχείται από ιαπωνικές εταιρείες. Επί του παρόντος, η χώρα κατακλύζεται από αυτοκίνητα της Τoyota, της Honda και της Suzuki, που παράγονται σε τοπικό επίπεδο και πωλούνται σε σχετικά υψηλές τιμές. Η κυβέρνηση έχει προσπαθήσει να αλλάξει τη κατάσταση, θέλοντας να προσελκύσει την Volkswagen, την FCA αλλά και τη Renault-Nissan, προσφέροντας τες χαμηλούς εισαγωγικούς δασμούς.

Και τα κατάφερε, καθώς από το 2019 στους δρόμους της χώρας, που βρίσκεται στο σταυροδρόμι της Δυτικής – Κεντρικής – Ανατολικής Ασίας θα πωλούνται και τα μοντέλα της Renault.

Ο αντιπρόεδρος Renault και πρόεδρος της περιφέρεια Αφρικής Μέσης, Ανατολής, Ινδίας, Fabrice Cambolive, υπέγραψε συμφωνία με την εταιρία Al-Futtaim, την παραγωγή και πώληση οχημάτων στο Πακιστάν. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία θα φέρει τα νέα της προϊόντα και την τεχνογνωσία της στη νέα αγορά, ενώ από την άλλη η Al-Futtaim θα πρέπει να κατασκευάσει μια νέα μονάδα παραγωγής και συναρμολόγησης. Ακόμα, η τελευταία θα αναλάβει και την διανομή της γαλλικής μάρκας, μέσω της νέας θυγατρικής της Al-Futtaim Automotive Pakistan.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!