Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
5 °C 3 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Οι προμηθευτές της υβριδικής Panamera δεν προλαβαίνουν την ζήτηση
[AutoBlog]: Οι προμηθευτές της υβριδικής Panamera δεν προλαβαίνουν την ζήτηση

[AutoBlog]: Οι προμηθευτές της υβριδικής Panamera δεν προλαβαίνουν την ζήτηση

Η ανέλπιστη επιτυχία των υβριδικών εκδόσεων της Panamera δημιουργεί πονοκέφαλο στην Porsche , μιας και οι προμηθευτές της δεν μπορούν να καλύψουν την ζήτηση των μοντέλων που αντιπροσωπεύει το 60% των συνολικών πωλήσεων της Panamera .

Η Porsche ζητά από τους προμηθευτές μπαταριών να της παραδώσουν όσο περισσότερες μπαταρίες μπορούν προκειμένου να καλύψουν την ζήτηση. Προς το παρόν, σύμφωνα με τον Gerd Rupp, επικεφαλής του εργοστασίου της Porsche στη Λειψία, η γερμανική εταιρία μπορεί να καλύψει ικανοποιητικά την ζήτηση, αλλά πλησιάζουν πολύ “στα όριά τους” και όλα εξαρτώνται από τις δυνατότητες των προμηθευτών μπαταριών.

Η Porsche είχε προβλέψει πολύ χαμηλότερες πωλήσεις για τις Panamera Turbo S E-Hybrid και 4 E-Hybrid και έτσι εάν η ζήτηση αυξηθεί -που θα αυξηθεί μιας και μέσα στο 2018 θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις τους σε Κίνα και ΗΠΑ- και οι προμηθευτές της δεν μπορέσουν να την καλύψουν, τότε ο χρόνος αναμονής για μια υβριδική Panamera θα είναι πολύ μεγαλύτερος από τους 3-4 μήνες που ισχύει σήμερα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!