Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Ο πρώην CEO της Daimler λέει ότι οι κινητήρες δεν είναι σημαντικό κριτήριο αγοράς αυτοκινήτου
[AutoBlog]: Ο πρώην CEO της Daimler λέει ότι οι κινητήρες δεν είναι σημαντικό κριτήριο αγοράς αυτοκινήτου

[AutoBlog]: Ο πρώην CEO της Daimler λέει ότι οι κινητήρες δεν είναι σημαντικό κριτήριο αγοράς αυτοκινήτου

Τον περασμένο Μάιο, ο πρώην CEO της Daimler, Dieter Zetsche , αποχώρησε από την γερμανική εταιρία μετά από 40 χρόνια, εκ των οποίων τα 13 ήταν στην ανώτατη θέση της. Πρόσφατα, ως συνταξιούχος πλέον, έδωσε μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που πιθανότατα θα ξαφνιάσει τους λάτρεις της παθιασμένης οδήγησης. Μιλώντας στο βρετανικό Top Gear, ο 66-χρονος Γερμανός είπε:

Βαρβάτη δήλωση από έναν πρώην επικεφαλής μιας μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας, όπου η τεχνική και τεχνολογική της υπόσταση εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους πυλώνες της επιτυχία της. Ωστόσο, οι εταιρικές σχέσεις μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά γίνονται ολοένα και πιο συνηθισμένες, καθώς οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να κατανείμουν/περιορίσουν το κόστος των νέων τεχνολογιών, της εξέλιξης των ηλεκτρικών οχημάτων, των συστημάτων υποστήριξης του οδηγού, των αυτόνομων οχημάτων, και πολλών άλλων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!