Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: O πρόεδρος της Toyota επικεφαλής του ηλεκτρικού τμήματος της
[AutoBlog]: O πρόεδρος της Toyota επικεφαλής του ηλεκτρικού τμήματος της

[AutoBlog]: O πρόεδρος της Toyota επικεφαλής του ηλεκτρικού τμήματος της

Η Toyota θέλει να κάνει δυναμική είσοδο στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα και γι’αυτό ετοιμάζει μια προηγμένη μπαταρία ιόντων λιθίου , ενώ θέλει το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2020 .

Γι’αυτό και στην κορυφή του νεοσύστατου ηλεκτρικού τμήματος θα βρίσκεται ο Akio Toyota, ο εγγονός του ιδρυτή της ιαπωνικής εταιρίας Kiichiro Toyoda, που βρίσκεται στο τιμόνι της Toyota από το 2009. Ο Toyoda θα πλαισιώνεται από τους αντιπροέδρους της Toyota, Mitsuhisa Kato και Shigeki Terashi, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Toyota έχει μετακινήσει στην θέση του επικεφαλής μηχανικού του νέου τμήματος τον Koji Toyoshima, μέχρι σήμερα επικεφαλής μηχανικός του Prius . Εκπρόσωπος της Toyota δήλωσε:

Το νεοσύστατο τμήμα έρευνας και εξέλιξης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, περιλαμβάνει επίσης και ένα τμήμα σχεδιασμού αντίστοιχων προϊόντων, που θα κληθεί να χαράξει τη στρατηγική του ιαπωνικού κολοσσού ώστε αυτός να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις ολοένα αυστηρότερες προδιαγραφές εκπομπών ρύπων που θεσπίζονται από τις κυβερνήσεις παγκοσμίως.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!