Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Porsche δίνει τη πρώτη επίσημη φωτογραφία του εσωτερικού της Taycan
[AutoBlog]: Η Porsche δίνει τη πρώτη επίσημη φωτογραφία του εσωτερικού της Taycan

[AutoBlog]: Η Porsche δίνει τη πρώτη επίσημη φωτογραφία του εσωτερικού της Taycan

Απομένουν σχεδόν δύο εβδομάδες για τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια της νέας Taycan , και η Porsche συνεχίζει το teasing του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού της μοντέλου. Έτσι, σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από το ταμπλό και τον πίνακα οργάνων της Taycan, και με την ευκαιρία αυτή η γερμανική εταιρία έκανε γνωστό ότι η Taycan θα έχει εγκατεστημένο εξαρχής το Apple Music.

Η συνεργασία Porsche με την Apple επεκτείνεται πολύ περισσότερο από τις απλές εφαρμογές, θα περιλαμβάνει κατ’ αρχήν μέσω του Porsche Voice Assistant, πρόσβαση σε μοναδικά playlists, in-car streaming data με επιπλέον έως 6 μήνες δωρεάν πρόσβαση σε πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια κλπ.

Από την φωτογραφία βλέπουμε ότι το ταμπλό του μοντέλου αποτελείται από δύο μεγάλες οθόνες, μια για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Επικρατούν λιτές και επίπεδες γραμμές, ενώ στην κορυφή του ταμπλό υπάρχει ο χρονογράφος του Sport Chrono πακέτου.

Η Taycan θα κυκλοφορήσει στην αγορά από το 2020 έχοντας αρχική τιμή μεταξύ €65.000 και €75.000 και θα προσφέρεται σε διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού και απόδοσης με τους ιδιοκτήτες να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ όπως εδώ στο Antallaktikaonline.gr . Σύμφωνα με τον CEO της Porsche, Oliver Blume , η Taycan θα έχει ίδια οδηγικά χαρακτηριστικά με αυτά της 911.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!