Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Πολύ πιεσμένη η Mercedes για την αξιοπιστία
[AutoBlog]: Πολύ πιεσμένη η Mercedes για την αξιοπιστία

[AutoBlog]: Πολύ πιεσμένη η Mercedes για την αξιοπιστία

Το μεγαλύτερο φετινό πρόβλημα της Mercedes δεν ήταν η απόδοση της W07, αλλά η αξιοπιστία της. Τα μηχανικά προβλήματα είναι πολύ πιθανό να μην επιτρέψουν στον Lewis Hamilton να πανηγυρίσει τον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο, εκτός κι αν ο Βρετανός πάρει κάποιο «δώρο» στους εναπομείναντες αγώνες, προκειμένου να μειωθεί σημαντικά η διαφορά και να μπει ξανά στο παιχνίδι.

Ο Toto Wolff δε θέλει να υπάρξει κανένα πρόβλημα στους οδηγούς του, προκειμένου η υπόθεση τίτλος να κριθεί καθαρά λόγω απόδοσης των οδηγών του και όχι από το πρόβλημα κάποιου οδηγού. Έτσι, ο επί κεφαλής της ομάδας του Brackley έχει κάθε λόγο να αισθάνεται πιεσμένος, αφού η αξιοπιστία μπορεί να χτυπήσει ξανά, κάτι που θέλει να αποτρέψουν οι μηχανικοί του.

Ο Αυστριακός είναι προφανώς πολύ ικανοποιημένος από την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου για την ομάδα του, όμως επισημαίνει ότι η πρόκληση για το 2017 είναι πολύ μεγάλη, γι’ αυτό και ο χειμώνας που έρχεται θα είναι σκληρός, αφού όλοι στο εργοστάσιο θα πρέπει να δουλέψουν πολύ, ώστε η γερμανική ομάδα να παραμείνει στην κορυφή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!