Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Πήρε μια Aston Martin DB9 για test drive στην Ολλανδία, την έκλεψε και την τράκαρε στην Ισπανία
[AutoBlog]: Πήρε μια Aston Martin DB9 για test drive στην Ολλανδία, την έκλεψε και την τράκαρε στην Ισπανία

[AutoBlog]: Πήρε μια Aston Martin DB9 για test drive στην Ολλανδία, την έκλεψε και την τράκαρε στην Ισπανία

Όλα ξεκίνησαν στην πόλη Boxtel της Ολλανδίας, όταν κάποιος πήγε με μια BMW σε μια αντιπροσωπεία προκειμένου να αγοράσει, όπως δήλωσε, μια μεταχειρισμένη Aston Martin DB9. Ο άνδρας είπε πως ήθελε να κάνει ανταλλαγή την BMW του με την DB9 , με τις δύο πλευρές να συμφωνούν πως ο άνδρας θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 50.000 ευρώ προκειμένου να αγοράσει την DB9.

Ο άνδρας προτού προχωρήσει στην αγορά, ζήτησε να κάνει test drive το βρετανικό αυτοκίνητο, με την αντιπροσωπεία να του δίνει το κλειδί, αλλά όπως καταλαβαίνεις, ο άνδρας δεν επέστρεψε ποτέ την Aston Martin.

Η αντιπροσωπεία ειδοποίησε την αστυνομία η οποία διαπίστωσε πως η BMW ήταν κλεμμένη και έφερε ισπανικές πινακίδες κυκλοφορίας. Κάπως έτσι η αστυνομία της Ολλανδίας ειδοποίησε την αστυνομία της Ισπανίας, η οποία εντόπισε τον άνδρα να οδηγεί την DB9 στην Ισπανία μερικές ημέρες μετά. Στην καταδίωξη που ακολούθησε, ο άνδρας έχασε τον έλεγχο της DB9 και τράκαρε με ένα περιπολικό. Ο άνδρας συνελήφθη με το τρακαρισμένο αυτοκίνητο να επιστρέψει στην αντιπροσωπεία στην Ολλανδία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!