Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 9 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 9 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Πάνω από 6.000 κρατήσεις σε μόλις δύο εβδομάδες για το πρώτο σκληρό, ηλεκτρικό off-road της αγοράς
[AutoBlog]: Πάνω από 6.000 κρατήσεις σε μόλις δύο εβδομάδες για το πρώτο σκληρό, ηλεκτρικό off-road της αγοράς

[AutoBlog]: Πάνω από 6.000 κρατήσεις σε μόλις δύο εβδομάδες για το πρώτο σκληρό, ηλεκτρικό off-road της αγοράς

Πριν περίπου δύο εβδομάδες , η πρωτοεμφανιζόμενη Bollinger αποκάλυψε την πρότασή της στην κατηγορία των ηλεκτροφόρων off-road, και σύμφωνα με την εταιρία, το B1 κατάφερε να προσελκύσει πάνω από 6.000 πελάτες, οι οποίοι δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται να κάνουν μια κράτηση γι’αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, αυτές οι “κρατήσεις” δεν είναι υποχρεωτικές για την ώρα, και δεν απαιτούν χρήματα, μόνο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάποια άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Δεν θα είχε νόημα να δοθούν προκαταβολές στην Bollinger, καθώς η εταιρία δεν έχει δηλώσει ακόμη πόσο θα κοστίζει το ηλεκτρικό pick-up της. Αυτό θα το μάθουμε αργότερα μέσα στο έτος, και τότε η Bollinger θα ξεκινήσει τη συλλογή προκαταβολών ύψους 1.000 δολαρίων.

Να θυμίσω ότι το B1 αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό εκτός δρόμου όχημα. Οι επιρροές από το Willys Jeep είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, όμως οι επιδόσεις προσεγγίζουν περισσότερο το Grand Cherokee SRT8. Οι μπαταρίες των 60 ή 100 kW συνεργάζονται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, που στέλνει 360 ίππους και 64 κιλά ροπής στους 4 τροχούς. Το μέγεθος της μπαταρίας ορίζει την αυτονομία, ήτοι 200 χιλιόμετρα max η μικρή και 320 η μεγάλη. Το 0-100 διαρκεί μόλις 4,5” και η τελική ξεπερνά τα 200 χλμ/ώρα, τιμές εντυπωσιακές για τα 1.770 κιλά του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!