Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 5 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Παγκόσμιο πρωτάθλημα παράνομου παρκαρίσματος στην Νέα Υόρκη
[AutoBlog]: Παγκόσμιο πρωτάθλημα παράνομου παρκαρίσματος στην Νέα Υόρκη

[AutoBlog]: Παγκόσμιο πρωτάθλημα παράνομου παρκαρίσματος στην Νέα Υόρκη

Το άτυπο πρωτάθλημα κλήσεων παράνομου παρκαρίσματος, είναι τα χρέη που συγκεντρώνουν από κλήσεις που παίρνουν οι διπλωματικές αποστολές των χωρών αυτού του πλανήτη. Και σε αντίθεση με κάθε άλλο άθλημα, αυτό παίζεται συνεχώς στην Νέα Υόρκη όπου έχει την έδρα του ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.

Οι διπλωμάτες λοιπόν πολλών κρατών, φαίνεται να έχουν μπερδέψει την διπλωματική ασυλία με την διπλωματική ασυδοσία και έτσι υπάρχουν χρέη από κλήσεις που φτάνουν ξεπερνούν τα 16 εκατομμύρια δολάρια. Οι αρχές της πόλης σύναψαν μνημόνιο συνεννόησης με τις διπλωματικές αποστολές το 2002 ώστε να ρυθμιστούν τα χρέη και κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση. Επίσης μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, τα μέτρα ασφαλείας έγιναν πιο αυστηρά και αυτό είχε επίδραση και στην συμπεριφορά των διπλωματών. Τα περισσότερα από τα χρέη αυτά τα έχει μια μικρή ομάδα περίπου 15 κρατών. Πρώτη είναι η Αίγυπτος με 2 εκατομμύρια χρέη. Ένα ποιοτικό χαρακτηριστικό είναι το πόσες παραβάσεις έχουν ανά διπλωμάτη. Εκεί νικητής βγαίνει με διαφορά το Κουβέιτ με 246 κλήσεις ανά διπλωμάτη, αλλά χάνει σε απόλυτα ποσά καθώς έχει πολύ μικρότερη διπλωματική αποστολή σε σχέση με την Αίγυπτο που έχει 140 κλήσεις ανά διπλωμάτη και είναι 2η σε αυτή την λίστα.

Η χώρα μας, όπως και οι άσπονδοι σύμμαχοί μας οι Τούρκοι, δεν έχουν καθόλου παραβάσεις επιβεβαιώνοντας αστεϊσμούς του τύπου, “έξω στέλνουμε τους κύριους γι’αυτό μέσα είμαστε αλήτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!