Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
4 °C 5 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Nissan ανοίγει κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στη Ρωσία
[AutoBlog]: Η Nissan ανοίγει κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στη Ρωσία

[AutoBlog]: Η Nissan ανοίγει κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στη Ρωσία

Η Nissan ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη λειτουργίας ενός νέου κέντρου έρευνας και ανάπτυξης στην Αγία Πετρούπολη, της Ρωσίας. Αυτό αποτελεί υποκατάστημα του τεχνικού της κέντρου στην Ευρώπη (NTCE), και σκοπό έχει να αναπτύξει μοντέλα και να εφαρμόσει τεχνολογικές καινοτομίες για τη Ρωσική αγορά.

Το νέο διώροφο κτήριο έχει εμβαδό 4.170 τ.μ., και βρίσκεται στην περιοχή Primorsky, κοντά στο εργοστάσιο της ιαπωνικής εταιρίας. Το νέο R & D κέντρο διαθέτει εργαστήρια με ειδικό εξοπλισμό, για την πραγματοποίηση ενός ευρέως φάσματος εργασιών επικύρωσης και έρευνας. Αυτό το κέντρο απασχολεί ήδη 120 εργαζόμενους, ενώ εκεί μπορούν να απασχοληθούν συνολικά μέχρι 200 άτομα.

Από το 2005 οι μηχανικοί της Nissan στην Ρωσία, έχουν συμβάλει σημαντικά στη διαδικασία προσαρμογής των οχημάτων της εταιρείας, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των Ρωσικών δρόμων και καιρικών συνθηκών. Από τον επηρεασμό στην σχεδίαση πρωτότυπων οχημάτων, μέχρι την ψηφιακή ανάπτυξη και το λανσάρισμα στοχευμένων προϊόντων στην αγορά, το NTCE της Ρωσίας έχει ζωτικής σημασίας ρόλο, ως προς την εξασφάλιση της απόδοσης των οχημάτων της Nissan.

Πιο συγκεκριμένα, το NTCE Ρωσίας υλοποίησε το σύστημα ERA GLONASS και συνέβαλε στην ανάπτυξη και προσαρμογή του συστήματος Yandex.Avto για τα X-Trail και Qashqai.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!