Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Neuron EV παρουσιάζει το VEGA, το μελλοντικό της ηλεκτρικό crossover
[AutoBlog]: Η Neuron EV παρουσιάζει το VEGA, το μελλοντικό της ηλεκτρικό crossover

[AutoBlog]: Η Neuron EV παρουσιάζει το VEGA, το μελλοντικό της ηλεκτρικό crossover

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Neuron EV , μια startup εταιρία με έδρα την Καλιφόρνια των ΗΠΑ και χρηματοδότηση από την Κίνα, παρουσίασε ένα ηλεκτρικό pickup και ένα ηλεκτρικό φορτηγό , και πριν λίγες ημέρες έδειξε το VEGA. To όνομα αυτού προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Versatile Electric Grand Automobile, και όπως τα παραπάνω δύο μοντέλα, και αυτό θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

Αν και όποτε βγει στην παραγωγή, το VEGA θα είναι το πρώτο επιβατικό μοντέλο της εταιρίας, και θα βασίζεται στην ίδια αρθρωτή πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσουν τα προαναφερθέντα T/One και Torq. Η Neuron EV ισχυρίζεται ότι το VEGA θα είναι ένα μοναδικό crossover, που θα συνδυάζει την άνεση οδήγησης ενός επιβατικού οχήματος με την ανθεκτικότητα ενός pickup.

To VEGA έχει μήκος 4.877 χλστ., πλάτος 1.981 χλστ. και ύψος 1.676 χλστ., και θα μπορεί να μεταφέρει με περίσσια άνεση πέντε ενήλικες, προσφέροντας του άπλετο “αέρα” για τα πόδια και το κεφάλι, καθώς και μεγάλο χώρο αποσκευών. Όλα καλά με την Neuron EV, αρκεί να έχει καλύτερο επιχειρηματικό από τις Faraday Future ή Lucid Air.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!