Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Νέο Ford Fiesta: Αυτό είναι!
[AutoBlog]: Νέο Ford Fiesta: Αυτό είναι!

[AutoBlog]: Νέο Ford Fiesta: Αυτό είναι!

Σε μερικές ώρες από τώρα, η Ford θα παρουσιάσει επίσημα το νέα Fiesta σε μια ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει στη Κολονία και αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία του μοντέλου -που φορά το πακέτο ST Line. Ανέβηκε στον λογαριασμό της Ford Αγγλίας στο Instagram και βλέπουμε πως η έβδομη γενιά του Fiesta διαθέτει εξελικτική, πιο ώριμη σχεδίαση. Σχεδιαστικά το εμπρός μέρος αποτελεί μια εξέλιξη του σημερινού μοντέλου, ακολουθώντας την γνωστή εταιρική ταυτότητα της εταιρίας. Από την άλλη, το πίσω μέρος θα είναι δραστικά αλλαγμένο και επανασχεδιασμένο, και θα διαθέτει παράλληλα -με το έδαφος- φωτιστικά σώματα.

Ομοίως και το εσωτερικό, το οποίο θα αποκτήσει την σύγχρονη αισθητική που του αρμόζει. Θα διαθέτει όλες τις τεχνολογικές προτάσεις της εταιρίας, ενώ θα είναι το πρώτο μοντέλο της Ford που θα εφοδιάζεται με το ηχοσύστημα της Bang & Olufsen, με την οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να είναι “αιωρούμενη”, όπως επιτάσσει η μόδα της εποχής.

Η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιό της Ford στη Κολωνία της Γερμανίας για την Ευρωπαϊκή αγορά, με τη κίνηση αυτή να εξοικονομεί τουλάχιστον 295 εκατ. ευρώ από τα ταμία της Μπλε Οβάλ εταιρίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!