Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Nέες spy φωτογραφίες δείχνουν η Supra να έχει στοιχεία από το FT-1 concept
[AutoBlog]: Nέες spy φωτογραφίες δείχνουν η Supra να έχει στοιχεία από το FT-1 concept

[AutoBlog]: Nέες spy φωτογραφίες δείχνουν η Supra να έχει στοιχεία από το FT-1 concept

Δύο μήνες μετά τις πρώτες κατασκοπευτικές εμφανίσεις της νέας Toyota Supra , η ιαπωνική εταιρία έβγαλε στους δρόμους ένα μουλάρι δοκιμών το οποίο φοράει ένα σχετικά ελαφρύτερο καμουφλάζ, επιτρέποντας μας να δούμε κάποια νέα στοιχεία.

Μη την μπερδεύεις με την BMW Z5 (ή όπως αλλιώς ονομαστεί), καθώς το γερμανικό μοντέλο θα είναι ανοιχτό, ενώ εδώ έχουμε να κάνουμε καθαρά με coupe έκδοση.

Ακόμα δεν έχει ακόμα κατοχυρωθεί η τελική ονομασία, αλλά στελέχη της ιαπωνικής εταιρίας είναι υπέρ της αναβίωσης του ιστορικού ονόματος. Όπως ξέρουμε, το σπορ αυτοκίνητο που αναπτύσσεται σε συνεργασία με την BMW, με την συνεργασία του Ιαπωνικού κολοσσού με την γερμανική πολυτελή φίρμα να πηγαίνει πολύ καλά και ότι πραγματοποιούνται εκτεταμένες δοκιμές ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στο Fuji ή στο Nurburgring.

Τα μοντέλα της BMW και της Toyota, παρ’ ότι έχουν κοινές ρίζες, θα αποτελούν δύο διαφορετικές προσεγγίσεις του θέματος, με πολύ διαφορετικό χαρακτήρα. Ο επικεφαλής μηχανικός της Τοyota, Tetsuya Tada θα διατηρήσουν τη ταυτότητά τους, κάτι που συμπεραίνεται ότι θα μοιράζονται κι άλλα πράγματα εκτός από τη πλατφόρμα και την γραμμή παραγωγής.

Το γερμανικό όχημα θα κατατάσσεται σε μια πιο πολυτελή κατηγορία με στοιχεία grand-tourer, ενώ η ιαπωνική πρόταση θα αποτελεί μια πιο σπορ κατασκευή που θα χαρακτηριστεί ως η ναυαρχίδα επιδόσεων της εταιρίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!