Σάββατο, 27 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Νέα υπερσύγχρονη αεροσύραγγα από την Honda
[AutoBlog]: Νέα υπερσύγχρονη αεροσύραγγα από την Honda

[AutoBlog]: Νέα υπερσύγχρονη αεροσύραγγα από την Honda

Πιθανώς γνωρίζεις πως το νέο NSX κατασκευάζεται στην Αμερική και όχι στην Ιαπωνία, όπως επίσης και το δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ του Civic Type R ! Και όταν λέω Αμερική υπάρχει ένα μέρος στο Ohio που είναι συγκεντρωμένο το βιομηχανικό σύμπλεγμα της Honda Αμερικής και αυτό είναι το East Liberty όπου βρίσκεται και το Transportation Research Center. Το κέντρο αυτό είναι το μέρος που αξιολογούν τα αυτοκίνητα της Honda συγκεκριμένα κάνουν δοκιμές και αξιολογούν τα φρένα, την παθητική ασφάλεια, την αντοχή, την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές ρύπων, το κράτημα και τις επιδόσεις των οχημάτων. Δεν είναι όμως μόνο η Honda που εκμεταλλεύεται αυτο το τεχνολογικό πάρκο, αρκετοί από τους προμηθευτές της εργάζονται εκεί καθώς επίσης και το Ohio State University χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις της Honda για ερευνητικά προγράμματα.

Όπως λοιπόν ανακοινώθηκε δια στόματος Frank Paluch, προέδρου του Honda R&D Americas το ερευνητικό κέντρο θα αναβαθμιστεί με μια επένδυση ύψους 124 εκατομμυρίων δολαρίων. Τόσο θα κοστίσει η νέα υπερσύγχρονη αεροσύραγγα που σκοπεύουν να εγκαταστήσουν.

Το εντυπωσιακό στοιχείο αυτής θα είναι η δυνατότητα να παράγει ρεύμα αέρα ταχύτητας άνω των 300 χλμ/ώρα, 309 ανακοίνωσαν για την ακρίβεια, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο! Κατ’αρχάς είναι ενεργοβόρο, αλλά το κυρίως θέμα με τις αεροσύραγγες είναι να τις κάνεις να μην έχουν στροβιλισμούς, αλλά να παρέχουν ένα όσο το δυνατόν καθαρό και ομοιόμορφο ρεύμα αέρα, ειδάλλως οι μετρήσεις θα είναι λάθος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!