Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Mortara: Δεν ήμουν για την Audi πάντα ο κορυφαίος οδηγός
[AutoBlog]: Mortara: Δεν ήμουν για την Audi πάντα ο κορυφαίος οδηγός

[AutoBlog]: Mortara: Δεν ήμουν για την Audi πάντα ο κορυφαίος οδηγός

Ο Εdoardo Mortara έχει ήδη γυρίσει νέα σελίδα στην καριέρα του στο DTM και το 2017 θα τον δούμε να αγωνίζεται με τη νέα C 63 AMG. Από τις 29 Νοεμβρίου, οι τρεις εταιρείες βρίσκονται επί ισπανικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στην πίστα της Jerez, για το τετραήμερο, καθιερωμένο χειμωνιάτικο τεστ δοκιμών, κατά το οποίο, δίνεται η ευκαιρία σε επιλεγμένους νέους οδηγούς να δοκιμάσουν ένα εκ των Μ4 DTM, RS5 DTM και C 63 AMG. Ασφαλώς, μαζί με τους νέους οδηγούς βρίσκονται μερικοί από τους εργοστασιακούς οδηγούς.

Ο Ιταλός οδηγός της Mercedes δεν παρέλειψε να κάνει μερικές δηλώσεις για την πρώην ομάδα του που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

Ερωτηθείς για την συνεργασία με την Μercedes και εκτός DTM, 29-χρονος Ιταλός αποκάλυψε ότι το συμβόλαιο του ισχύει μόνο για το Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού, αλλά είναι ανοιχτός και σε άλλες προσφορές συμμετοχής σε πρωταθλήματα με τη γερμανική εταιρεία.

Το μεγάλο απωθημένο είναι σίγουρα ένα πρωτάθλημα και ιδίως έτσι όπως χάθηκε ο φετινός τίτλος , που για τον ίδιο, δε χάθηκε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Δες στο παρακάτω βίντεο τις δέκα κορυφαίες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!