Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Τα μοντέλα της Rivian θα είναι φθηνότερα απ’οτι είχαν αρχικά ανακοινωθεί
[AutoBlog]: Τα μοντέλα της Rivian θα είναι φθηνότερα απ’οτι είχαν αρχικά ανακοινωθεί

[AutoBlog]: Τα μοντέλα της Rivian θα είναι φθηνότερα απ’οτι είχαν αρχικά ανακοινωθεί

H Rivian θεωρείται το “next best thing” της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας ηλεκτρικών οχημάτων, έχοντας απώτερο σκοπό να κλέψει λίγο από την δόξα της Tesla. Γι’αυτό και επέλεξε ένα διαφορετικό επιχειρηματικό μοντέλο, και αντί αρχικά να την ανταγωνιστεί στα συμβατικά αυτοκίνητα , τα δύο concepts που έχει παρουσιάσει είναι ένα ηλεκτρικό pickup και ένα SUV με πιο κλασικές γραμμές απ’ότι το Model X.

H Rivian παρουσίασε τα R1T και R1S στην έκθεση του Los Angeles το 2018, με σκοπό να τα βγάλει στην παραγωγή στα τέλη του 2020, ή στην χειρότερη το επόμενο έτος. Τότε, η αμερικάνικη εταιρία είχε ανακοινώσει ότι η τιμή του ηλεκτρικού pickup της θα ξεκινά από τα 69.000 δολάρια στις ΗΠΑ και του ηλεκτρικού SUV της από τα 72.000 δολάρια, χωρίς την έκπτωση των 7.500 δολαρίων του αμερικάνικου κράτους.

Ο ιδρυτής και CEO της εταιρίας, R.J. Scaringe, σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι οι παραπάνω τιμές θα είναι για ένα καλά εξοπλισμένο μοντέλο, και η βασική τιμή των δύο θα είναι χαμηλότερη. Αν και αυτό είναι σχετικά ασαφές, ο Scaringe αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε αν ο εξοπλισμός αξίζει 1.000, 5.000, 10.000 ή περισσότερα δολάρια, και οτιδήποτε πούμε τώρα θα είναι εικασίες.

Εκτός αυτού, ο Scaringe δεν ήθελε να αποκαλύψει πόσα άτομα έχουν καταθέσει την -επιστρεφόμενη- προκαταβολή των 1.000 δολαρίων, αλλά είπε ότι η αντίδραση του κόσμου είναι πραγματικά θετική, προσθέτοντας ότι είναι ενθουσιασμένοι από αυτό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!