Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Τα μυστικά του Corse Clienti της Ferrari
[AutoBlog]: Τα μυστικά του Corse Clienti της Ferrari

[AutoBlog]: Τα μυστικά του Corse Clienti της Ferrari

Αν δεν σε έχει εντυπωσιάσει έως τώρα το XX πρόγραμμα της Ferrari, το πρόγραμμα ιδιωτικών αγώνων Corse Clienti το όποιο απευθύνεται στους πιο πλούσιους, αξιοσέβαστους και πιστούς ιδιοκτήτες Ferrari σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει.

Να θυμίσω εδώ ότι το πρόγραμμα XX αφορά εκλεκτούς πελάτες του Maranello, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους ένα από τα περιορισμένης παραγωγής μοντέλα της σειράς XX και μπορούν να συμμετέχουν σε ιδιωτικούς αγώνες αλλά ακόμα και στην εξέλιξη νέων μοντέλων Ferrari, δίνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες από τις προσωπικές τους εμπειρίες στο εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό του προγράμματος. Τελευταίο μοντέλο της σειράς η θεϊκή FXX-K των 1050 αλόγων, η οποία διαθέτει και σύστημα KERS (εξού και το γράμμα K στην ονομασία της).

Το πρόγραμμα Corse Clienti αφορά αληθινά αγωνιστικά, και για να γίνω πιο σαφής αφορά μονοθέσια. Από το 2003 που λειτουργεί το πρόγραμμα, η Ferrari δίνει τη δυνατότητα σε ένα πολύ μικρό αριθμό των πιο εκλεκτών πελατών της να αγοράσει μονοθέσια F1 έναντι 1,5-2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Φυσικά η Ferrari περιμένει δυο χρόνια μέχρι να τα πουλήσει ώστε να μην πέσει η τρέχουσα τεχνολογία της σε λάθος χέρια.

Σε αντίθεση με το XX πρόγραμμα στο όποιο τα μοντέλα φυλάσσονται από την ίδια την Ferrari, ο τυχερός πελάτης του Corse Clienti έχει τη δυνατότητα να φυλάξει το όχημα στο σπίτι του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!