Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Μια ακόμη street-legal McLaren P1 GTR αναζητά νέο ιδιοκτήτη
[AutoBlog]: Μια ακόμη street-legal McLaren P1 GTR αναζητά νέο ιδιοκτήτη

[AutoBlog]: Μια ακόμη street-legal McLaren P1 GTR αναζητά νέο ιδιοκτήτη

Η 34η P1 GTR που κατασκεύασε η McLaren και μια από τις ελάχιστες που έχουν μετατραπεί από την Lanzante ώστε να μπορεί να κινηθεί νόμιμα σε δημόσιους δρόμους αναζητά νέο ιδιοκτήτη. Παρότι η τιμή ανακοινώνεται μονάχα στους σοβαρά ενδιαφερόμενους, ο νέος ιδιοκτήτης θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη Όπως ξέρεις, το υβριδικό σύνολο αποδίδει 1.000 άλογα (800 άλογα ο 3,8-λίτρων twin-turbo κινητήρας και 200 άλογα ο ηλεκτροκινητήρας).

Η street-legan P1 GTR διαθέτει συμβατικές ζώνες ασφαλείας, πλαίσιο στον εμπρός προφυλακτήρα για την υποδοχή της πινακίδας κυκλοφορίας, αυξημένο ύψος από το έδαφος, καθώς και κάποιες αλλαγές στο εσωτερικό, όπως και το τιμόνι.

Διαθέτει νέο bodykit που παράγει μεγάλα ποσά κάθετης αεροδυναμικής παραγόμενης πίεσης, αποτελούμενο από μπροστά splitter, νέα εισαγωγή αέρα -εμπνευσμένη από την McLaren F1- πλαϊνά skirts, εισαγωγή αέρα στην οροφή, ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, τεράστια πίσω αεροτομή, νέο πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη βγαλμένο από την Formula 1.

Την παράσταση κλέβουν επίσης οι πολύ μεγάλες διπλές απολήξεις εξατμίσεων κατασκευασμένες από inconel και κράμα τιτανίου, όπως και οι μονομπούλωνες ζάντες 19″ με slick ελαστικά της Pirelli. Μάλιστα η McLaren έχει τοποθετήσει στο αυτοκίνητο αυτόματο σύστημα ανύψωσης -παρόμοιο με αυτό της αγωνιστικής McLaren 650S GT3 -, για την ευκολότερη αλλαγή ελαστικών από τους ιδιοκτήτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!