Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Mazda ήρθε και επίσημα στην Ελλάδα [Τιμές]
[AutoBlog]: Η Mazda ήρθε και επίσημα στην Ελλάδα [Τιμές]

[AutoBlog]: Η Mazda ήρθε και επίσημα στην Ελλάδα [Τιμές]

Τρεις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της επιστροφής της Mazda στην χώρα μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα η επίσημη εκδήλωση της παρουσίασή της. Η εκδήλωση διεξήχθη παρουσία στελεχών από το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Μazda Ευρώπης, τον διευθυντή σχεδιασμού Jo Stenuit και τον αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή Hajime Seikaku, ο οποίος παρουσίασε τη φιλοσοφία design και τεχνολογίας της Mazda στα μέλη του ελληνικού Τύπου.

Η Mazda εισέρχεται στην ελληνική αγορά και θα προσφέρει την πλήρη γκάμα των μοντέλων της που είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη, όπως: το Mazda2 , το Mazda3 , το Mazda6 , το CX-3 , το CX-5 και το MX-5 , ενώ από το φθινόπωρο θα γίνει διαθέσιμο και το CX-30 .

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους ο κ. David McGonigle, υπεύθυνος για τις χώρες της κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, δήλωσε:

Με τη σειρά του ο κ Πολυχρόνης Συγγελίδης, πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Ομίλου Συγγελίδη δήλωσε:

Η πρώτη αντιπροσωπεία της Mazda στην Αθήνα θα είναι η AutoOne στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, και θα ανοίξει στις αρχές Ιουνίου, όταν θα ξεκινήσουν και λιανικές πωλήσεις. H Mazda λειτουργεί στην Ελλάδα με ένα δίκτυο 14 εξουσιοδοτημένων επισκευαστών οι οποίοι παρέχουν service, συντήρηση και αυθεντικά ανταλλακτικά Mazda στις ακόλουθες πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Ξάνθη, Πτολεμαΐδα, Πάτρα, Ιωάννινα, Κομοτηνή, Βόλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!