Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Καθυστερεί το ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Michael Schumacher
[AutoBlog]: Καθυστερεί το ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Michael Schumacher

[AutoBlog]: Καθυστερεί το ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Michael Schumacher

Τον περασμένο Μάιο έγινε γνωστό πως τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα έβγαινε στις κινηματογραφικές αίθουσες το ντοκιμαντέρ με τίτλο “Schumacher”, αφιερωμένο στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Michael Schumacher .

Ωστόσο με ανακοίνωσή τους οι βραβευμένοι Γερμανοί κινηματογραφιστές Michael Wech και Hanns-Bruno Kammertons, που έχουν αναλάβει την δημιουργία του ντοκιμαντέρ, έκαναν γνωστό πως η προβολή του αναβάλλεται για το 2020, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η δημιουργία του, λόγω του εκτεταμένου υλικού που έχουν στη διάθεσή τους. Η νέα ημερομηνία προβολής θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω.

Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε σπάνιες συνεντεύξεις μελών της οικογένειας του Schumacher, αλλά και σπάνιο αρχειακό υλικό που δεν έχει δημοσιευθεί μέχρι σήμερα. Αυτά θα πλαισιωθούν από τα 50στα γενέθλια του Schumacher, αλλά και από τις εκδηλώσεις της 25ης επετείου από το πρώτο πρωτάθλημα οδηγών του Γερμανού στην Formula 1 (1994)

Την παραγωγή του ντοκιμαντέρ την έχουν αναλάβει οι εταιρίες B | 14 FILM (των Benjamin Seikel και Vanessa Nocker) και DCM, ενώ την παγκόσμια προώθηση του την έχει αναλάβει η Rocket Science. Σε παλαιότερη ανακοίνωση της, η Rocket Science ανέφερε:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!