Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Το Inkas Sentry Civilian είναι το “καθημερινό” θωρακισμένο
[AutoBlog]: Το Inkas Sentry Civilian είναι το “καθημερινό” θωρακισμένο

[AutoBlog]: Το Inkas Sentry Civilian είναι το “καθημερινό” θωρακισμένο

H Inkas Armored είναι Καναδέζικη εταιρία που ειδικεύεται στη θωράκιση αυτοκινήτων, αλλά ως side projects κατασκευάζει και δικά της αυτοκίνητα. Κατά καιρούς, μας έχει δείξει το Huron, το Sentry MPV , και το Sentry apc τα οποία ήταν για πολύ ιδιαίτερη χρήση. Πριν λίγε ημέρες, η εταιρία παρουσίασε το Sentry Civilian, το οποίο -όπως αναφέρει και το όνομα του- η έκδοση του τελευταίου διαθέσιμη για το ευρύτερο κοινό, όσο μπορείς να το πεις αυτό με την εμφάνιση και τον όγκο του.

Το αυτοκίνητο βασίζεται στο Ford F-550, και μηχανικά φορά έναν 6,7-λίτρων οκτακύλινδρο diesel κινητήρα απόδοσης 330 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Για την εμφάνισή του δεν θα γράψω τίποτα. Φαίνεται πως δεν είναι ένα πολυτελές SUV, αλλά περισσότερο μοιάζει για στρατιωτικό αυτοκίνητο που μπορεί να συμμετέχει σε στρατιωτικές επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η εταιρία έχει κάνει τις απαραίτητες αλλαγές και ενισχύσεις στις αναρτήσεις και στα φρένα για να μπορούν να αντεπεξέλθουν στο επιπλέον βάρος. Το Sentry Civilian διαθέτει θωράκιση επιπέδου BR6, που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει σφαίρες έως 7.62 x 51 χλστ., ενώ το SUV μπορεί να προστατεύσει τους επιβάτες από έκρηξη το ισοδύναμο δύο χειροβομβίδων DM51. Ακόμα, υπάρχει σύστημα καθαρισμού του αέρα για να δώσει στους επιβάτες ακόμα περισσότερη ασφάλεια, σε περίπτωση βιοτρομοκρατίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!