Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
7 °C 3 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η οικονομική κακοδιαχείριση της Faraday Future
[AutoBlog]: Η οικονομική κακοδιαχείριση της Faraday Future

[AutoBlog]: Η οικονομική κακοδιαχείριση της Faraday Future

Η Faraday Future είναι αντιμέτωπη με μια βαθιά κρίση, με πολλά στελέχη της εταιρίας να έχουν ήδη αποχωρήσει, και άλλα να είναι έτοιμοι να αφήσουν και αυτά την εταιρία, ενώ σύμφωνα με το The Verge, η οικονομική διαχείριση της εταιρίας ποτέ δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Σύμφωνα με το The Verge, το οποίο μίλησε με ανώνυμες πηγές, με 10 πρώην υπαλλήλους της εταιρίας, αλλά και με έναν άνθρωπο “κοντά στην εταιρία”, ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος Jia Yueting, προσπάθησε να σκιάσει την διαχείριση της Faraday Future, με τα κεφάλαια που επένδυσε στην εταιρία να δαπανήθηκαν αμέσως, ενώ τα βιβλία εσόδων/εξόδων της εταιρίας, ήταν σε κακή κατάσταση.

Επίσης ένας προγραμματιστής της Future Faraday μήνυσε τον Yueting, κατηγορώντας τον πως δημιούργησε ένα αμοιβαίο κεφάλαιο 75 εκατομμυρίων δολαρίων για τα παιδιά του, χρησιμοποιώντας τα χρήματα της Future Faraday. Η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια, με τον Yueting να μηνύει τον συγκεκριμένο προγραμματιστή, τον Gu Yingqiong, για συκοφαντική δυσφήμιση, λέγοντας πως στόχος του ήταν να πάρει 1 εκατ. δολάρια από αυτόν.

Γενικά υπήρξε και εξακολουθεί να υπάρχει οικονομική κακοδιαχείριση που λειτουργεί ως τροχοπέδη για την ανάπτυξη της εταιρίας και αξίζει να διαβάσεις το άρθρο του The Verge .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!