Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Honda και η Hyundai αναπτύσσουν υδρογονοκίνητα και ηλεκτρικά αυτοκίνητα
[AutoBlog]: Η Honda και η Hyundai αναπτύσσουν υδρογονοκίνητα και ηλεκτρικά αυτοκίνητα

[AutoBlog]: Η Honda και η Hyundai αναπτύσσουν υδρογονοκίνητα και ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η μάχη των εταιρειών για πιο καθαρά αυτοκίνητα καλά κρατεί και το τελευταίο διάστημα μετά τα ηλεκτρικά αρχίζει να υπάρχει μια σχετική κινητικότητα και στα αυτοκίνητα υδρογόνου, με την ελπίδα ότι ένα από τα δύο αυτά συστήματα κίνησης θα δείξει το μέλλον στα αυτοκίνητα. Παρόλο που οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες πιστεύουν ότι τα ηλεκτρικά είναι το μέλλον, η Honda και η Hyundai δεν είναι σίγουρες και εργάζονται τόσο στα ηλεκτρικά όσο και στα αυτοκίνητα υδρογόνου.

Το υδρογονοκίνητο Tucson ήταν το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο αυτοκίνητο όχημα κυψελών καυσίμου στο κόσμο, το οποίο διατέθηκε σε πελάτες της εταιρείας στην Καλιφόρνια το 2014. Η Hyundai σκοπεύει να παρουσιάσει ένα νέο υδρογονοκίνητο crossover που θα το αντικαταστήσει και θα παρουσιαστεί το 2018 στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες που θα γίνουν στην Νότια Κορέα. Εκτός από αυτό, η εταιρεία σκοπεύει μέχρι το 2020 να προσθέσει στην γκάμα της πέντε υβριδικά, τέσσερα plug-in hybrid και τέσσερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ο Dave Zuchowski, διευθύνων σύμβουλος της Hyundai Motor America δήλωσε:

Η Honda από την μεριά της διαθέτει ήδη ένα υδρογονοκίνητο το νέο Clarity Fuel Cell –το όποιο πρόσφατα ήρθε στην Ευρώπη – και το όνομα Clarity θα χρησιμοποιηθεί για ένα ηλεκτρικό και ένα plug-in hybrid όχημα που θα παρουσιαστεί την νέα χρονιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!