Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Ο Hamilton δώρισε 500.000 δολάρια για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία. Σημαντική βοήθεια και από τον Ricciardo
[AutoBlog]: Ο Hamilton δώρισε 500.000 δολάρια για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία. Σημαντική βοήθεια και από τον Ricciardo

[AutoBlog]: Ο Hamilton δώρισε 500.000 δολάρια για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία. Σημαντική βοήθεια και από τον Ricciardo

O Lewis Hamilton ανακοίνωσε πως έδωσε το ποσό των 500.000 δολαρίων, προκειμένου να βοηθήσει στη διάσωση του ζωικού βασιλείου και του οικοσυστήματος της Αυστραλίας λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών.

Ο Βρετανός, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε:

Παράλληλα, ο Hamilton κάλεσε τον κόσμο να αναλογιστεί τον αντίκτυπο του ανθρώπου στον πλανήτη, όπως και να κάνουν ακόμη και τη μικρότερη δωρεά για να στηρίξουν την Αυστραλία.

Το δρόμο του Hamilton ακολούθησε και ο Αυστραλός οδηγός της Reanualt, Daniel Ricciardo , o οποίος χρησιμοποίησε τις δικές του σελίδες στα social media για να προσκαλέσει τον κόσμο να κάνει αντίστοιχες δωρεές. Ο Ricciardo γνωστοποίησε, μάλιστα, πως θα προσφέρει ένα σημαντικό ποσό για τα τραυματισμένα ζώα, ενώ σκοπεύει να βγάλει σε δημοπρασία τη στολή οδηγού που θα φορέσει στο αυστραλιανό Grand Prix, προκειμένου να συγκεντρωθούν ακόμη περισσότερα χρήματα.

Οι καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές στην Αυστραλία είναι τεράστιες. Μέχρι στιγμής τα στοιχεία λένε ότι έχασαν τη ζωή τους 27 άνθρωποι, ενώ ανυπολόγιστες είναι οι απώλειες για το περιβάλλον και τα άγρια ζώα που ζούσαν εκεί. Έχουν καεί περισσότερα από 6,3 εκατ. στρέμματα, 1 δισ. ζώα έχουν πεθάνει με οδυνηρό τρόπο, ενώ 1.300 σπίτια έχουν καταστραφεί στη Νέα Νότια Ουαλία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!