Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 5 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Formula 1 για 3 ακόμη χρόνια στην ΕΡΤ. Θα δείχνει τα FP1, FP2, FP3 και τις κατατακτήριες
[AutoBlog]: Η Formula 1 για 3 ακόμη χρόνια στην ΕΡΤ. Θα δείχνει τα FP1, FP2, FP3 και τις κατατακτήριες

[AutoBlog]: Η Formula 1 για 3 ακόμη χρόνια στην ΕΡΤ. Θα δείχνει τα FP1, FP2, FP3 και τις κατατακτήριες

Η ΕΡΤ είναι το ελεύθερο κανάλι που θα δείχνει για τα επόμενα 3 χρόνια τις ελεύθερες δοκιμές, τις κατατακτήριες δοκιμές και τους αγώνες της Formula 1. Η κρατική τηλεόραση κατάφερε να διατηρήσει για ακόμη τρία χρόνια τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Formula 1 στην Ελλάδα, μιας και όπως ανακοίνωσε, ήρθε σε συμφωνία με την Asset Oglivy, τη διαφημιστική εταιρεία που απέκτησε τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων της Formula 1 για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η συμφωνία που αναρτήθηκε στη Διαύγεια , είναι ύψους 6 εκατομμύρια ευρώ πλέον ΦΠΑ για τρία χρόνια (2 εκατ. ευρώ + ΦΠΑ ετησίως), από το 2019 έως το 2021, με υποχρέωση της Asset να τοποθετήσει διαφημίσεις στο πρόγραμμα της ΕΡΤ αξίας 3.600.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και λοιπών φόρων επιβαρύνσεων και προ εκπτώσεων πελατών και επιβράβευσης για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τις μεταδόσεις 21 αγώνων της Formula 1 καθώς και την αποκλειστική μετάδοση των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής και του Σαββάτου μαζί με τις κατατακτήριες δοκιμές.

Συνδρομητικά, την ανανέωση της σύμβασης με τη F1 διεκδικεί η Cosmote TV.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!