Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Ford θα ξεκινήσει τις δοκιμές αυτόνομων στην Ευρώπη το 2017
[AutoBlog]: Η Ford θα ξεκινήσει τις δοκιμές αυτόνομων στην Ευρώπη το 2017

[AutoBlog]: Η Ford θα ξεκινήσει τις δοκιμές αυτόνομων στην Ευρώπη το 2017

Η Ford ανακοίνωσε πως μέσα στο 2017 θα ξεκινήσει τις δοκιμές των αυτόνομων αυτοκινήτων της στην Ευρώπη, προκειμένου να επιλυθούν ζητήματα όπως η σήμανση, οι πινακίδες κυκλοφορίας κτλ, που είναι διαφορετικές από χώρα σε χώρα στην Ευρώπη.

Η Μπλε Οβάλ έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες τις δοκιμές αυτόνομων στην Αμερική, ενώ νωρίτερα μέσα στο έτος, ανακοίνωσε τα σχέδια της να ξεκινήσει μια πλήρως αυτόνομη ride-sharing υπηρεσίας το 2019.

Μια έρευνα που έκανε η Ford στην Ευρώπη, έδειξε πως πολλοί Ευρωπαίοι δήλωσαν ότι ο χρόνος πίσω από το τιμόνι μέσα στα αυτόνομα αυτοκίνητα, θα είναι πιο ευχάριστος επικοινωνώντας με τους αγαπημένους τους, χαζεύοντας έξω από το παράθυρο ή παίρνοντας έναν υπνάκο, με το 16% να δηλώνει πως θα άφηνε τα παιδιά του να πάνε στο σχολείο με ένα αυτόνομο αυτοκίνητο.

Από τους 5.000 ενήλικες που ρωτήθηκαν, το 80% ευελπιστεί πως μέσα σε ένα αυτόνομο αυτοκίνητο, θα ξεκουράζεται και θα απολαμβάνει το τοπίο, το 72% ότι θα μιλά στο τηλέφωνο και το 64% ότι θα τρώει το κολατσιό του. Βιβλία και ταινίες ήταν τα επόμενα της λίστας.

Κατά μέσο όρο, οι Ευρωπαίοι οδηγοί περνούν μέχρι δέκα ημέρες έκαστος μέσα στο αυτοκίνητο και σύμφωνα με προηγούμενη έρευνα, οι άνθρωποι των μεγάλων αστικών κέντρων βρίσκουν τις καθημερινές μετακινήσεις από και προς τη δουλειά πιο στρεσογόνες από την ίδια τη δουλειά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!