Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: “Φιλί της ζωής” για τα S-Max και Galaxy, με τη Ford να ετοιμάζει τις υβριδικές εκδόσεις τους
[AutoBlog]: “Φιλί της ζωής” για τα S-Max και Galaxy, με τη Ford να ετοιμάζει τις υβριδικές εκδόσεις τους

[AutoBlog]: “Φιλί της ζωής” για τα S-Max και Galaxy, με τη Ford να ετοιμάζει τις υβριδικές εκδόσεις τους

Ο Jim Farley , επικεφαλής παγκόσμιων αγορών της Ford , κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Ford για το 2ο τρίμηνο του 2018 είχε άφησε να εννοηθεί ότι η εταιρία του έχει πάρει την απόφαση να σταματήσει τις πωλήσεις των C-Max, Mondeo, S-Max, Galaxy στην Ευρώπη.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έχει συμβεί ακόμα, και με την επένδυση που ανακοίνωσε σήμερα, κάποια μοντέλα θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην γκάμα της εταιρίας. Πιο συγκεκριμένα, η Μπλε Οβάλ θα επενδύσει συνολικά €42 εκατομμύρια στο εργοστάσιο της στη Βαλένθια της Ισπανίας, χτίζοντας εκεί μια μονάδα συναρμολόγησης μπαταριών. Με αυτόν τον τρόπο θα επεκτείνει τη γκάμα των υβριδικών της μοντέλων, και μέρος της παραπάνω επένδυσης θα χρησιμοποιηθεί για το λανσάρισμα των S-Max Hybrid και Galaxy Hybrid στην Ευρώπη, στις αρχές του 2021.

Πιο συγκεκριμένα, η Ford θα προσθέσει δύο νέες γραμμές παραγωγής, στις οποίες θα παράγονται οι μπαταρίες ιόντων-λιθίου μαζί με τα Kuga Plug-In Hybrid, Kuga Hybrid, S-Max Hybrid και Galaxy Hybrid. Το κόστος της νέας μονάδα συναρμολόγησης ανέρχεται σε €24 εκατομμύρια, και θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, και θα ξεκινήσει να παράγει μπαταρίες και αυτοκίνητα από το Σεπτέμβριο του 2020.

Τα Kuga Hybrid, S-Max Hybrid και Galaxy Hybrid θα χρησιμοποιούν ένα αυτοφορτιζόμενο, υβριδικό σύστημα κίνησης που προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία. Συνδυάζει ένα βενζινοκινητήρα 2,5-λίτρων, που λειτουργεί σύμφωνα με τον κύκλο Atkinson, ηλεκτροκινητήρα, γεννήτρια, μπαταρία ιόντων λιθίου και αυτόματο σύστημα κατανομής της ροπής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!