Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Fiat Chrysler και Renault σε προχωρημένες συζητήσεις
[AutoBlog]: Fiat Chrysler και Renault σε προχωρημένες συζητήσεις

[AutoBlog]: Fiat Chrysler και Renault σε προχωρημένες συζητήσεις

Δημοσιεύματα θέλουν την Renault και την Fiat Chrysler Automobiles να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για μια πιθανή συνεργασία. Για την ώρα παραμένει άγνωστο τι μορφή θα έχει αυτή συνεργασία θα είναι αυτή.

Τον περασμένο Μάρτιο υπήρξε η είδηση που ήθελε την Renault να συγχωνευθεί αρχικά πλήρως με την Nissan και στη συνέχεια να προχωρούσε στην εξαγορά της Fiat Chrysler. Τότε ο Mike Manley, CEO της FCA, είχε δηλώσει πως είναι ανοιχτός σε μία στρατηγική συνεργασία ή συγχώνευση ή οποιαδήποτε σχέση θα καθιστούσε την εταιρεία πιο δυνατή για να αντεπεξέλθει στον αυξανόμενο ανταγωνισμό και τις νέες προκλήσεις για τη βιομηχανία αυτοκινήτου.

Μία άλλη επιλογή είναι και η ένταξη της Fiat Chrysler στη Συμμαχία Renault- Nissan- Mitsubishi, η οποία δημιουργήθηκε το 1999. Αν και δεν θα πρόκειται για πλήρη συγχώνευση, θα δημιουργούσε την μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου, με συνολικές ετήσιες πωλήσεις άνω των 15,6 εκατομμυρίων οχημάτων, αφήνοντας στην δεύτερη θέση της VW, η οποία πέρυσι βρέθηκε στη κορυφή με 10,8 εκατομμύρια πωλήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!