Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η φετινή έκθεση της Γενεύης θα διαθέτει μια εσωτερική πίστα
[AutoBlog]: Η φετινή έκθεση της Γενεύης θα διαθέτει μια εσωτερική πίστα

[AutoBlog]: Η φετινή έκθεση της Γενεύης θα διαθέτει μια εσωτερική πίστα

Όταν 18 αυτοκινητοβιομηχανίες επιλέγουν να μην έχουν περίπτερο στην σημαντικότερη έκθεση αυτοκινήτου της Ευρώπης (και κατά πολλούς του κόσμου), δύο είναι τα πράγματα που συμβαίνουν. Πρώτον, αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι κλασσικές εκθέσεις αυτοκινήτων πεθαίνουν και τα σημάδια παρακμής τους είναι κάτι παραπάνω από ορατά σε όλους, και δεύτερον υπάρχει άπλετος ελεύθερος χώρος στο εκθεσιακό κέντρο Palexpo, το οποίο βρίσκεται μέσα στο διεθνές αεροδρόμιο της Γενεύης.

Γι’αυτό, οι διοργανωτές της έκθεσης της Γενεύης ανακοίνωσαν ότι θα κατασκευάσουν μια πίστα μήκους 456 μέτρων μέσα στο υπόστεγο 7 (Hall 7) του Palexpo, το οποίο συνήθως χρησιμοποιείτο για τα περίπτερα των after market προϊόντων. Η πίστα θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να οδηγήσουν 48 διαφορετικά μοντέλα από 15 κατασκευαστές, όπως Audi, BMW, Honda, Kia, Porsche, Renault, Toyota και Volkswagen.

Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες της χάραξης της πίστας, αλλά οι διοργανωτές είπαν ότι αυτή θα περιλαμβάνει στροφές, καμπές και ευθείες, ενώ θα έχει αρκετό πλάτος, ώστε να μπορεί κάποιος να οδηγήσει απροβλημάτιστα τα αυτοκίνητα. Αυτά δεν θα διαθέτουν συμβατικούς κινητήρες, αλλά υβριδικούς, ηλεκτροκινητήρες, καθώς και κινητήρες υδρογόνου και φυσικού αερίου. Στο κέντρο της πίστας θα υπάρχει χώρος φιλοξενίας “VIP Lounge”, χωρητικότητας 300 ατόμων, που θα προσφέρει τρόφιμα και ποτά στους συμμετέχοντες, ενώ ταυτόχρονα θα λειτουργεί ως χώρος για να ξεφύγει κάποιος από τη φασαρία των κύριων αιθουσών της έκθεσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!