Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Ferrari δεν θα κατασκευάσει τελικά τη νέα Dino
[AutoBlog]: Η Ferrari δεν θα κατασκευάσει τελικά τη νέα Dino

[AutoBlog]: Η Ferrari δεν θα κατασκευάσει τελικά τη νέα Dino

Τα τελευταία χρόνια υπήρχαν δηλώσεις στελεχών της Ferrari , ανάμεσα τους και αυτές του εκλιπόντος προέδρου της εταιρίας, Sergio Marchionne , που ήθελαν την Scuderia να εξετάζει το ενδεχόμενο να βγάλει στην αγορά τη νέα Dino .

Ο Enrico Galliera , αντιπρόεδρος του τμήματος πωλήσεων και marketing της εταιρίας σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως η Ferrari δεν σχεδιάζει, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια, τον διάδοχο της Dino, αφού ο νέος πρόεδρος της, ο Louis Camilleri , έκρινε πως η εταιρία του πρέπει να επικεντρωθεί σε νέα τμήματα και σε μοντέλα με μεγαλύτερες τιμές που έχουν μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους, όπως η SF90 Stradale, η οποία κοστίζει 25% περισσότερο από οποιαδήποτε άλλο μοντέλο της γκάμας της ιταλικής εταιρίας. Η νέα Dino θα γινόταν το entry-level μοντέλο της και έτσι θα είχε μικρότερο περιθώριο κέρδους.

Μέχρι το 2022 η Ferrari θα παρουσιάσει 15 νέα μοντέλα , με τα 4 εξ’αυτών να έχουν ήδη παρουσιαστεί. Πρόκειται για τα F8 Tributo , SF90 Stradale , F8 Tributo Spider και 812 GTS . Τον Νοέμβριο θα παρουσιαστεί ένα νέο GT , ενώ το 2022 θα δούμε στην αγορά το πρώτο SUV της Ferrari .

Μέχρι το 2020, περίπου 60% των μοντέλων της θα έχουν υβριδική τεχνολογία. με την Ferrari να έχει θέσει ως στόχο την αύξηση των κερδών της στα 1,8 έως 2 δισ. ευρώ από ένα δισ. που είναι προς το παρόν, καθώς και το περιθώριο κέρδους από 30,3% σε περισσότερο από 38%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!