Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Ετοιμάζει ανταγωνιστή του Ford Fiesta ST η Toyota;
[AutoBlog]: Ετοιμάζει ανταγωνιστή του Ford Fiesta ST η Toyota;

[AutoBlog]: Ετοιμάζει ανταγωνιστή του Ford Fiesta ST η Toyota;

Με αφορμή την παρουσίαση του Toyota Yaris WRC στο σαλόνι του Παρισιού, ο πρόεδρος της Toyota στην Ευρώπη, Johan van Zyl θέλει να αλλάξει το σκηνικό στη μικρή κατηγορία με την προσθήκη μιας γρήγορης έκδοσης του μοντέλου.

Παρατηρώντας το πόσο φρέσκο και “αθλητικό” είναι το νέο Toyota Yaris WRC , σε αντίθεση με τα ταπεινά αδερφάκια του, ο πρόεδρος έθεσε στόχο να μεταφέρει την αύρα του WRC και στο μοντέλο παραγωγής, με μια γρήγορη έκδοση του Yaris. Σύμφωνα με την Toyota, η συμμετοχή στους αγώνες δεν έχουν ουσία αν δεν αντικατοπτρίζεται και στα μοντέλα παραγωγής. Αυτό ίσως γίνει μετά την εμφάνιση της επόμενης γενιάς του μοντέλου που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2018. Όσον αφορά τον κινητήρα, έχει γίνει λόγος είτε για αυτόν του υβριδικού Yaris, αλλά με υψηλότερη απόδοση, είτε για τον 1.5 turbo που έτρεξε το C-HR στις 24 ώρες του Nurburgring .

Μια ανταγωνιστική ιπποδύναμη θα ήταν περίπου τα 180 άλογα τα οποία σε συνδυασμό με το μικρό βάρος του Yaris, θα το μεταμόρφωνε σε ένα πύραυλο τσέπης, κοιτώντας στα μάτια το πολυπόθητο Ford Fiesta ST .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!