Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Επίσημο: Η ExxonMobil νέος συνεργάτης της Red Bull Racing
[AutoBlog]: Επίσημο: Η ExxonMobil νέος συνεργάτης της Red Bull Racing

[AutoBlog]: Επίσημο: Η ExxonMobil νέος συνεργάτης της Red Bull Racing

Η Red Bull Racing είναι η κορυφαία ομάδα που δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα στην υβριδική εποχή της Formula 1 . Οι μηχανικοί στο Milton Keynes, όμως, βελτιώθηκαν σημαντικά φέτος, ενώ θεωρητικά οι σχεδιαστικές αλλαγές του 2017 θα λειτουργήσουν υπέρ της Red Bull, καθώς ο Adrian Newey θα βάλει και πάλι το χεράκι του .

Η βελτίωση αυτή δεν έχει περάσει απαρατήρητη, προσελκύοντας ενδιαφέρον εταιρειών που θέλουν να συνεργαστούν με την αυστριακή ομάδα, και μία εξ αυτών είναι η ExxonMobil. Η πολυεθνική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου θα αντικαταστήσει στην ουσία την Total, που συνεργάζεται με τη Renault, η οποία προμηθεύει με power units την Red Bull.

Η αμερικανική εταιρεία είναι μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, με ετήσια έσοδα κοντά στα $250 δισεκατομμύρια και αναμένεται να βοηθήσει την αυστριακή ομάδα στην πορεία της προς την κορυφή, με το λογότυπο της Mobil 1 να βρίσκεται στην RB13.

Δηλώσεις του Christian Horner , επί κεφαλής της Red Bull Racing, αλλά και του Matt Bergeron, Αντιπροέδρου marketing της ExxonMobil μπορείς να βρεις στο παρακάτω δελτίο Τύπου.

Δελτίο Τύπου

Red Bull Racing teams up with ExxonMobil

Formula One is a sport in which victory requires every element of a team’s performance to blend perfectly – from design, build, testing and racing right down to the kind of fuels and lubricants used to power us towards the podium.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!