Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Επίσημο: BMW Σειρά 1
[AutoBlog]: Επίσημο: BMW Σειρά 1

[AutoBlog]: Επίσημο: BMW Σειρά 1

Μετά από αρκετές διαρροές πληροφοριών και φωτογραφιών, η BMW μόλις αποκάλυψε επίσημα τη νέα Σειράς 1. Η τρίτη γενιά του entry-level μοντέλου της γερμανικής εταιρίας θα παρουσιαστεί στο κοινό για πρώτη φορά στις 25 – 27 Ιουνίου 2019 στην BMW #NEXTGen εκδήλωση στο Μόναχο, ενώ το επίσημο ντεμπούτο της θα γίνει στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο του 2019. Στην Ελλάδα θα γίνει στατική παρουσίαση στις 10 Ιουνίου, με το εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου να ξεκινά από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Από το 2004, όταν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το μοντέλο, οι δύο γενιές της Σειράς 1 έχουν πουλήσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια οχήματα, με την BMW να πιστεύει ότι η τρίτη θα έχει ακόμα πιο επιτυχημένη πορεία.

6Μπροστοκίνητη πλατφόρμα

Η νέα Σειρά 1 είναι ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο, και ξεκινώντας από την πλατφόρμα αυτή ονομάζεται FAAR, η οποία αποτελεί την εξέλιξη της UKL αλλά διαφέρει αρκετά από αυτή των X1, 2 Series Active Tourer και Gran Tourer. Η νέα πλατφόρμα είναι αρθρωτή και έχει σχεδιαστεί προκειμένου να μπορεί να φιλοξενήσει και αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Η BMW πήρε την απόφαση να μετατρέψει το hatchback μοντέλο της από πισωκίνητο σε μπροστοκίνητο, μιας και εσωτερικές έρευνες της έδειξαν πως οι πελάτες της θέλουν ένα πιο ευρύχωρο και άνετο εσωτερικό, παρά μια πιο “συναρπαστική κίνηση”.

Το αυτοκίνητο έχει βελτιωμένη στρεπτική ακαμψία και καλύτερο σύστημα πέδησης, με την Σειρά 1 να έχει στον βασικό της εξοπλισμό το σύστημα BMW Performance Control.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!